Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a sok bagoly
annyira uralom mint te

múltkor se nagyon szöktél meg, pedig az még korzika előtt volt...

vasárnap nem nyomunk egy szentlacit, vagy dobogókőt?

mert hála az esőisteneknek, lajtán innen ragadtunk és pestre tart a csónak
Te sem alszol?
hát ez a reakció is ilyen volt de jobb később mint soha
jobb később mint soha,nem?
Már így utólag?
Én nekem úgy, h egy állat vagyok 6 körül eszik!

De ah pálya akkor 8-9 is!
bátyám vfr 800-asa 7-8 lityit eszik enál remélem nemeszik töbet
Pont annyit amennyi kell neki.
és menyit eszeget ha közepesen használom ojan 100-130Km/h vagy ez nem is ojan közepes neki?
Van akinek bejön az élet.

Vagy nem és unatkozik.
Nem! Minekünk azért van mert rossz! Imádunk szenvedni!

Fogyasztás relatív 4-9 literig! Tőled függ!

A mennyit megy meg szintén, de nem a vége a cél!
én még nem mertem elvinni szerpentinezni Az Rrel anno majdnem bukfenc lett belőle,hirtelen azt hittem hogy ami kanyar ment 3. végén TZRrel az ezzel is fog...csak volt +30km/h eltérés...
A feleségem 200as Burgmannjára meg 235, miközben az 1250es Banditomra 225. :D
Vicc. Ami a forgalmiban van, egyáltalán nem releváns.
170kg a száraz súly+ 17liter benya (ez 13,6kg)+van benne majd 3liter olaj+fékfolyadék...kijön az:)Nekem 189 van írva menetkész tömegnek.
amugy igen jo kis vas már most nagyon szeretem ép ma voltunk a Cseszneki szerpentinen még félve a kanyarokba de nagyon megy
Öcsém. Valaki de ráér.
Munkából is fórumozik, éjjel is fórumozik....
Az egyik a száraz a másik a feltöltött súly lehet.
Más kategoria volt teljesen enduroztam. De nem vagyok teljesen tisztába az adatokal a forgalmiba az van irva hogy 195Kg neten meg mindenhol azt olvasom fogy 175 Kg körül van Szoval adatok kelenek mert nem vagyok tisztába ezekel légyszi segitsetek köszi
szia!Nagyon szép!Én még csak 300kmet mentem vele,ez alatt 4,5et mértem 100ra.Hogy mennek?Attól függ miről ülsz át.Múltkor néztem egy 1es leforgatást,hát...megy hidd el Kanyarba,gázadásnál,visszaváltásnál...úgy unblokk mindig...figyelj arra hogy NYOMATÉKOS eléggé bár nem tudom mivel mentél előtte.
Jó.
Keveset-sokat.
Mennek.
Helo sziasztok meg vetem végre valahára az uj gépemet szeretném kikérni a véleményeteket hogy szerintetek jo e sv 650 s 2004-es.Azt szeretném meg kérdezni hogy menyit esznek és menek
ja
Mért lenne.
Üdv a klubban.
Azé jó móka.