az a bajom, hogy nincs előttem a kerék rögzítése, de ha a tengelyvég tört le akkor valóban az, ha csavar engedett el akkor nem az.......anyaghiba esetén sajnos nem a szerelőé a hiba kivéve ha látható repedés vagy valami más sérülés volt a tengelyen és annak ellenére összerakta.......nehéz bizonyítás lesz és ha menetközben volt a gond akkor néhány szelep, a dugó, és rossz esetben a henger+hengerfej is erősen sérülhetett.....
Voltam SVzni,picit,még mindig marha bizonytalan vagyok vele,de legalább volt egy-két "megmozdulásom" amire azt mondtam hogy na ja ezt így akartam Volt egy kellemetlen része is az útnak, elkezdett villogni a "benzines" lámpám...de csak így időközönként végül bementem a shellhez ( ) de csak 9,5liter ment bele .Szal kár volt,kibírta volna a szokásos OMW "kutamig"
Viszont most valahogy jobb volt rajta ülni,valszeg rájöttem valamire viszont a kormányt még mindig túlságosan szorítom néha
Roadking és én azt beszéltük, hogy egy délelőtti móka/kacagás a pályán fain kis időtöltés lenne. Fotózgatnánk időt mérnénk röhögnénk egymáson ahogy a kavicsba fetrengünk stb...
MicroSD Class4 + SD adapter + USB reader:
2gb 2500Ft - 4gb 3800Ft - 8gb 5500Ft
Sandisc MicroSD+adapter 16GB 7500Ft
32GB TF MicroSD 10000Ft
Class6 SDHC 32GB 10000Ft
Szállítás: megrendeléstől 1-3 hét, de lassan lesz minden raktáron is.
Viszont most valahogy jobb volt rajta ülni,valszeg rájöttem valamire viszont a kormányt még mindig túlságosan szorítom néha
Mondjuk a fogaskerék?
Ilyenkor mi van?
Mi hiányzik a képről és mekkora a valószínűsége ennek?
Vasárnap rövidebb gurulás jó idő esetén.
Hmmmmm.
13-a hétfő Ering!
Akciós vegyes (autó/motor) nap, félórás váltásban:
-Délelőtt 7.000.- 9 órától 12-ig
-Délután 8.000.- 13 órától 18-ig
-Egész nap 11.000.-
Roadking és én azt beszéltük, hogy egy délelőtti móka/kacagás a pályán fain kis időtöltés lenne. Fotózgatnánk időt mérnénk röhögnénk egymáson ahogy a kavicsba fetrengünk stb...