Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Valaki mintha itten is árult volna Hyot hiányosan.
vegyél kintről egy töröttet vagy nézd meg jó-e bele a régi SV blokkja, szerintem nem túl drágán lehet azt is kapni.....
Ha elszállt a motorja, össze sem rakatom. Elegem van a motorból.
az a bajom, hogy nincs előttem a kerék rögzítése, de ha a tengelyvég tört le akkor valóban az, ha csavar engedett el akkor nem az.......anyaghiba esetén sajnos nem a szerelőé a hiba kivéve ha látható repedés vagy valami más sérülés volt a tengelyen és annak ellenére összerakta.......nehéz bizonyítás lesz és ha menetközben volt a gond akkor néhány szelep, a dugó, és rossz esetben a henger+hengerfej is erősen sérülhetett.....
Azt mondja, hogy anyaghiba.... Most szedik szét, hogy összekeveredett-e. Ilyenkor ki fizeti a révészt?
ez így akkor érthető........csak az nem, hogy miért?......mit mond?, anyaghiba?......nagyon összekeveredett a belseje?.....
Akciós SD kártyák!

MicroSD Class4 + SD adapter + USB reader:
2gb 2500Ft - 4gb 3800Ft - 8gb 5500Ft

Sandisc MicroSD+adapter 16GB 7500Ft
32GB TF MicroSD 10000Ft
Class6 SDHC 32GB 10000Ft

Szállítás: megrendeléstől 1-3 hét, de lassan lesz minden raktáron is.
A lényeg az, hogy összerakta a motort, elvitte kipróbálni és 2 km után leszakadt a vezérműtengely végéről a fogaskerék....
Voltam SVzni,picit,még mindig marha bizonytalan vagyok vele,de legalább volt egy-két "megmozdulásom" amire azt mondtam hogy na ja ezt így akartam Volt egy kellemetlen része is az útnak, elkezdett villogni a "benzines" lámpám...de csak így időközönként végül bementem a shellhez ( ) de csak 9,5liter ment bele .Szal kár volt,kibírta volna a szokásos OMW "kutamig"

Viszont most valahogy jobb volt rajta ülni,valszeg rájöttem valamire viszont a kormányt még mindig túlságosan szorítom néha
Ezt a próbát így még kevésbé értem........mit próbáltak ki rajta?......hogy meddig viszi az önindító a motort?....csinálj még pár képet...
A vezérmű tengely végéről nem hiányzik semmi?
Mondjuk a fogaskerék?
Utálom az Eringet Kakucs jobb de az az SVnek kicsi
Várj, ezt nem értem.....a szelepfedél hiányzik, de ez egy szétszedett gép nem?.....így vitték el kipróbálni?....
Szelepfedél nélkül?
Elvitte a szerelő kipróbálni a motort.....
Ilyenkor mi van?
Vigyorgó motoros?
Tsanyihoz két kérdés.
Mi hiányzik a képről és mekkora a valószínűsége ennek?
Ma este pizzázás az Andrettiben!
Vasárnap rövidebb gurulás jó idő esetén.
egyszer mindent el kell kezdeni
Háttttt.............pályán még sosem estem pofára...........
Hmmmmm.
nem hangzik rosszul, de jól se, hogy az autók félóránként pótolják a pályán a kavicsréteget
Na pályázós arcok és Zoli!

13-a hétfő Ering!

Akciós vegyes (autó/motor) nap, félórás váltásban:

-Délelőtt 7.000.- 9 órától 12-ig
-Délután 8.000.- 13 órától 18-ig
-Egész nap 11.000.-

Roadking és én azt beszéltük, hogy egy délelőtti móka/kacagás a pályán fain kis időtöltés lenne. Fotózgatnánk időt mérnénk röhögnénk egymáson ahogy a kavicsba fetrengünk stb...
oksa,köszi
Küldtem e-mailt.
akkor ott is összefuthatunk majd vmikor,omwnél vagy molnál mondjuk.