Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jav: bármilyen
Ki kell menni az olaszokhoz és behozni egyet.Lehet hogy olcsóbban megúszod ,ha a parkolóban nem rabolnak ki és nem egy romot sóznak rád. Az olasz bármien vasdarabra rámondja hogy " tutto funcionale"!
Na ezaz... Hoz mondjuk 3 motort egyszerre. Kint veheti mondjuk 250-300 körül hogy megérje. Gondolj bele, annyiért mit kapsz ma? Kint se olcsóbbak a motorok sokkal, tehát ezek lepusztult hulladékok max kicsit feljavítva.
Hogy lenne már benne
Ebben vitatkoznék.
A bugyikék kellemes csalódás.Nagyon megteccett.Feketét meg sokat kell tisztítani.Nagyon láccik rajta a kosz.
Miért szerintetek mennyi a reális ára egy ilyen 2000körüli sv-nek?
Ebbe az árba benne van az átirás friss műszaki stb. Nem tudom, de a magyar papírosokat sem adják 550e forintokért?
Szerintem is sok érte, ráadásul nem kevés idő és pénz forgalomba helyezni egy ilyet. Az mondjuk érdekelne, hogy a nepper mennyiért jut hozzá külföldön...ha több motort hoz egyszerre, a hazaszállítás elenyésző költség.
120-130 a forgalomba helyezés ,ha magad csinálod még kevesebb is lehet. Én most nem adnám el az enyémet 630 E-ért!
Hát nemtom, de rendszám nélkül sztem 500e nem túl olcsó.
Mostanában az import 1gen sv-k szabott ára 499e? A tegnapi piros is ennyiért volt fenn. Amúgy dögös - mint minden fekete motor.
Csinos és fekete.Képről mint a Gyurcsók féle távgyógy.Ki tudja milyen.Meg kő nézni.Én a hondát is meg a banditot is megnézném.
Vélemények,észrevételek?sv650
Citellus
budmyke
zoli32 (ha má listázunk)
Csomi (+1 fő, ha addigra lesz motorja)
AxenCrow
bigm(ha kijózanodok)
Citellus
budmyke
zoli32 (ha má listázunk)
Csomi (+1 fő, ha addigra lesz motorja)
AxenCrow
.
.
Ilyen kormányt akarok!
Nem fogsz megdögleni, mert ez olyan mint az enyém valóban
Dögöljek meg ha nem egy régi SV M kormánnyal és digit műszerrel.

http://youtu.be/RA_JcPKpQjs
Folyt.köv. holnap.Joccakát Uraságaitoknak!
Nem lennék ellene!
Monnyuk ott baszott hideg lehet.
Budaörsi úti OMV kútnál kellene összegyűlni,kb.8-ig....
Ja.
Ahogy a kedvenc filmemen mondják

"picsába a laikusok nyelvével,mond úgy hogy értsem"

(Event Horizon)
Én a helyetekbe a 7-esen jönnék Siófokig onnan Tamási-Szekszárd Az kurva jó szakasz igazi motoros pálya. Ott akár találkozhatnánk és onnan vezetünk benneteket
Ha majd lesz egyszer egy túraenduróm,tuti elmegyek oda!