Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

sokba kerül majd neked
de viheted
Most lett kész a felnim, szombaton teszem be a helyére. Sajnos a festés sérült rajta, de majd ősszel visszaviszem lefestetni. Vasárnap ha minden igaz, üzemképes lesz a gép....
Nalunk az utogetes forditva van, nagy temponal fordul elo es valamiert a fordulatszam aranyaban fokozodik, ezert mindig koran elvaltok
Add nekem! Elfér!
na ez a megoldás akkor!
ahogy felül mögéd,rögtön tiltásig minden fokozatban,akkor csak a kapaszkodással fog törődni
nem volt még semmi tervezve.
de ha jó idő lenne,kellene már megint gurulni egyet valamerre.
Az enyém a gyomromat üti, ha gyorsan megyek. De észrevettem, hogy van az a sebesség, amikor már két kézzel kapaszkodik és nem mer elengedni.
jól jársz vele mert imád motorozni,bedöl a kanyarba hogy majd nem leér a bukója.ráadásnak üti a vállam ha lassan megyek
Ne fenyegess!
Vasárnap mentek valamerre?
neki adom az asszonyt
De felengednek! Csak én a terpeszben motorozás híve vagyok! Viccesen néz ki de legalább leér a térd!
basszus!
egész éjjel szírénázás ment a városba,lehet ezért volt
ne tedd!
inkább gurulhatnál egyet megint velünk
Megvesztegethető vagyok.
Védelmi pénz lesz a dolgból.
egy csomó levágott zacsival jött haza, a sötétben minden házba berontott csak elfogyott a benzin a láncfűrészből így hazajött......ezek szerint Te kimaradtál....
Nekem elárultad multkor pontasan a címet. Megmondjam az illetékesnek?
meg vagyok és a tojásaim is,csak elaludtam
az a szerencsém nem tudják a pontos címet!
uristen!apámhoz vagyok bejelentve,csak nem ott lakok,lehet az öregnek lőttek a tojásainak
inkább telón ha lehet.....,de megodlható
Szia Tsanyi, a mai nap egy fékbetét+folyadék cserére van időd? hol van most a műhelyed?
És ha valakinek nincs térdkoptatója akkor fel sem mehet a pályára?
Me speciel nekem lespórolták.
Persze! Csak még el kell mennem a motoremelőért a Sanyihoz és hoznom kell a két téglát! :D Ja de elsőkeréken meg rezgőcsiszolóval dolgozom! Vagy Euroringgel!
Ez jo
Majrecsik eltuntetest is vallalsz? Abban is latok uzletet