Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ezen ne keress megszakítót lángész.Elektronikus gyujtás
sziasztok. lenne egy olyan keddesem, hogy a megszakitohoz hogy jutok hozza? a baloldali deknit leszedve meg csak a tekercsekig jutottunk. plz segitsetek. mostmar szeretnem rendben tudni a jarganyt :DD eddig meg csak a javitas ment, mostmar hasznalnam is :DD
koszi: tsiga
Szevasztok honnan tudnák venni minél ujabb rg-t 97 körüli
az geci drága
a Zweirad-ba. de nekem minden kellett. mind a 6 darab :S igy 89 ropi volt.
Ez komoly?
Melyik szalonba, és kb mennyibe került a cucc?
én bevittem a törött power darabokat a suzuki szalonba ott meg megnézték gépbe h meyiket kell megrendelni. mondták is mindegyiknek a nevét. külön külön is meg lehet rendelni ezeket.
Nekem csak új power kéne annak is csak az eggyik fele.
Tehát van kérdésem...
Hello

Egyébként a www.nagyvas.hu oldalon megrendelheted, hozzá a gyári indexet asszem 2800huf
+van egy rakás apróság is, tükör, láncszett, akku,fékkar a motorhoz és nem is nagyon drága szerintem.
pzyrg@vipmail.hu ez működik! megbeszéljük h menniybe.meg küldök képet is válasz emailbe
Szia!

Valahogy az email címed nem igazán működik.
Küldtem egy levelet, de visszapattant.
Nekem kéne az index, mennyiért adod?
ha van kérdésed h hol tudzs beszerezni iyeneket vagy bármi csak kérdezd meg. most jártam ugyan igy mint Te is. uj power, gyűrű dugó meg minden az RG-be
nem kell vkinek gyári index RG-re?
nem jó hozzá
nem tudom, hogy a 250 -es jo-e hozza? utannajaok a dolognak.
ja a plexi!RG250-esé jó hozzá?ha igen,az van
hali tsiga!sztem elöször azt nézd meg h kap e testet egyáltalán a gyújtás a váltó jeladójától
illetve ha mar itt vagyok keresek plexit a motorhoz
valakinek nincs eldao?
hali. nekem is kellene egy kis segitseg. nincs gyujtasom, sehol egy szikra. mi az, amit erdemes elso korben megnezni? megszakitot? kondit? esetleg valakinek nincs leirasa a jarganyrol?
koszi.
Nos megint segítséget kérnék tőletek...
Ma egy göröngyös aszfaltúton jöttem kényelmes 90-es tempoval, és egyszer csak rántott jobbra balra a kormány, és utána már mindig olyan, hog kicsit forditom a kormányt és elkezd szitálni, mintha a kerék csak késve követné a kormányt és fáziskésésben lenne.
Mi zakkanhatott meg? Eléggé nem merek így közlekedni. :((
szerintem menj be 1 kereskedésbe(csak ne fullgas-ba.... )kérdez rá mennyi az uj 90e nagyon soknak hangzik (tzr-be 30e az uj...)
el kell h keseritselek ez oriasi szopas haveromnak is ez tortent 90e bontottan a vilagon nincs
hali!

suzuki rg 125 gammához keresek tanksapkát! sos!
Hello

Atz hiszem jól megszívtam a dolgot, ma szétkaptam a moccot, a dugónak és a gyűrűknek semmi baja,
de a power szelepet bedarálta rendesen...
Ha valakinek van valami ötlete, írja ide mert fogalmam sincsen, hogy ezt hogy oldom meg.