sziasztok. lenne egy olyan keddesem, hogy a megszakitohoz hogy jutok hozza? a baloldali deknit leszedve meg csak a tekercsekig jutottunk. plz segitsetek. mostmar szeretnem rendben tudni a jarganyt :DD eddig meg csak a javitas ment, mostmar hasznalnam is :DD
koszi: tsiga
én bevittem a törött power darabokat a suzuki szalonba ott meg megnézték gépbe h meyiket kell megrendelni. mondták is mindegyiknek a nevét. külön külön is meg lehet rendelni ezeket.
Egyébként a www.nagyvas.hu oldalon megrendelheted, hozzá a gyári indexet asszem 2800huf
+van egy rakás apróság is, tükör, láncszett, akku,fékkar a motorhoz és nem is nagyon drága szerintem.
ha van kérdésed h hol tudzs beszerezni iyeneket vagy bármi csak kérdezd meg. most jártam ugyan igy mint Te is. uj power, gyűrű dugó meg minden az RG-be
hali. nekem is kellene egy kis segitseg. nincs gyujtasom, sehol egy szikra. mi az, amit erdemes elso korben megnezni? megszakitot? kondit? esetleg valakinek nincs leirasa a jarganyrol?
koszi.
Nos megint segítséget kérnék tőletek...
Ma egy göröngyös aszfaltúton jöttem kényelmes 90-es tempoval, és egyszer csak rántott jobbra balra a kormány, és utána már mindig olyan, hog kicsit forditom a kormányt és elkezd szitálni, mintha a kerék csak késve követné a kormányt és fáziskésésben lenne.
Mi zakkanhatott meg? Eléggé nem merek így közlekedni. :((
Atz hiszem jól megszívtam a dolgot, ma szétkaptam a moccot, a dugónak és a gyűrűknek semmi baja,
de a power szelepet bedarálta rendesen...
Ha valakinek van valami ötlete, írja ide mert fogalmam sincsen, hogy ezt hogy oldom meg.
koszi: tsiga
Melyik szalonba, és kb mennyibe került a cucc?
Tehát van kérdésem...
Egyébként a www.nagyvas.hu oldalon megrendelheted, hozzá a gyári indexet asszem 2800huf
+van egy rakás apróság is, tükör, láncszett, akku,fékkar a motorhoz és nem is nagyon drága szerintem.
Valahogy az email címed nem igazán működik.
Küldtem egy levelet, de visszapattant.
Nekem kéne az index, mennyiért adod?
valakinek nincs eldao?
koszi.
Ma egy göröngyös aszfaltúton jöttem kényelmes 90-es tempoval, és egyszer csak rántott jobbra balra a kormány, és utána már mindig olyan, hog kicsit forditom a kormányt és elkezd szitálni, mintha a kerék csak késve követné a kormányt és fáziskésésben lenne.
Mi zakkanhatott meg? Eléggé nem merek így közlekedni. :((
suzuki rg 125 gammához keresek tanksapkát! sos!
Atz hiszem jól megszívtam a dolgot, ma szétkaptam a moccot, a dugónak és a gyűrűknek semmi baja,
de a power szelepet bedarálta rendesen...
Ha valakinek van valami ötlete, írja ide mert fogalmam sincsen, hogy ezt hogy oldom meg.