Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vállalok ilyet ha kell,anélkül horpasztjuk ki,hogy szétvágnánk.
atisrace@citromail.hu
hisz vágasd szét,szedesd ki belole a folytásokat,ki kalapáltatod,osszehegeszteted acetilénnel vagy CO2-vel és meg a sport kipuffod+egy végdob,azért ne vegyél ujjat. folosleges pénz kidobás.
Üdv

Nem tudja valaki, hogy hol, és mennyiért vehetnék a gammámhoz(1993-as) egy kipufogót(csak a rezó rész kellene)mert sajna behorpadt, és ha nem túl drága, akkor inkább veszek egyet, minthogy kitaláljam, hogy hol javíttathatom meg.

kössz...
Hello! Az én gammám 89-es és 80ccm-es. 120ért vettem!
Sziasztok!

Érdeklődnék, h egy "86 os gammának kb mennyi lehet az ára.Amit én néztem az nagyon szép, 2 éve festették(nyomókamrás gyári festés), új gyári dugattyú és fúrás, sport visszapillantó.Egy kb árat tudnátok adni.
köszi
nekem van hozzá egy tökéletes 6 ért a tiéd 06305868637 csak 16:00 után hívj
jah az egy karcolás akar lenni
De nemtudna vki segíteni?
Sziasztok ELADÓ az RG-m!!!!!!!!!!!!!
Vagy elcserélném Honda XL 600-ra vagy akármilyen nagy endurora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Az RG felirat mellett bal oldalt az direktvan ott az a dinoszaurusz vagy T-REX fej, vagy az is karcolás és így jött ki?
Halle all
Csak érdeklődnék hogy nincs e véletlen valakinek Rg 80ashoz kapcsolási rajza mert fontos lenne:S
Ugyanis vettem egy kibelezett prédát és a madzagozáshoz kéne a cucmók előre is thx
(kiralymuvek@psnet.hu)
Sziasztok!

Sajna történt egy kis baleset az RG Gammámmal, elcsúsztam és összetört a vízpumpám fedele.
Van valami ötletetek, hogy merre keressem? 2 helyen próbáltam. Motorcentrum (18000) és a másik
Suzuminn Bt. (12000).

Köszi előre is

András
jandras@mail.datanet.hu
Gyorsan vedd meg!!!!!!!!
Sziasztok!
Nekem van egy kis problémám. Most simsonom van de igen kíméletlenül használtam és a 3 év meghanyta rajta nyomait. Tudok egy RG Gammát 110000Ft-ért csak nincsen oldalbúrkolata. Most fúrja a gyerek meg új dugó megy bele. A kérdésem hogy 110E-et megér-e így a moci ha ezen kívül megy mint a meszes.

Tisztelettel:
Armageddon
Hello.
Van egy problémám, mindig túlmelegszik(szerinte) a kuplungom és teljesen beesik a fogáspontja.
Ez mért lehet?
Olaj van benne, hűtővíz is van és a henger nem melegszik túl.
sziasztok!

Tudnatok nekem segiteni! Idomszettet keresek a "93-as RG125 mocimhoz.
Sajnos meg regebben megtortek rajta a gyari cuccok, es csak most gyult
ossze penzem.
Szoval ha tudtok olyan helyet ahol franko idomokat tudok szerezni az jo lenne.

hajra Kunmadaras!!
Templom utca 2-3 de biztos észre veszed mert sok simo meg robogó meg egyéb áll elötte.
A komplett tömítés szett 3800Ft
De elöbb hívd fel őket hogy biztos legyen : 0613692915
Hello!
Kérdésem lenne Hengerfej tömitéses let a mocim És érdeklödnék hogy mien árba van egy henger fej tömités vagy egyáltalán merre és hol lehet kapni? elöre is köszi:) (Suzuki Rg 80)
Én a helyedben biztos kipucolnám a karbit, megnézném a benzin szintet.
Hali!
Van egy kis problémám, nemindul a motorom
az a helyzet hogy először gyertyára gyankodtam kicseréltem, fasza szikra minden, de nem lett benzine miután kivettem, gondolom mert nem ment benzin a hengerbe lehte vmi eltömődött. Remélen jól sejtem, ha vki tud mást légyszi írjon. Köszi
vdani666@freemail.hu küld el a képet megpróbálom megfejteni.
na elvtársak mi van itt?
akinek van tapasztalata az adja már meg az msn címét édekelne.
ujrol lenne szó.
Egy Gilera DNA-t adnék érte(50 est)
azt mondta a csávo hogy 96 -os lehetséges ez??,
mennyit megy végre kb. nagyon érdekelne
mert a csávo azt mondta hogy lefojtva megy 110-120 között.(faterom vhogy követni kellene)
mi az amit nagyon meg kell nézni a csere elött????(bovlit nem szeretnék)
érdemes-e változtatni bármit is rajta?(henger vagy bármi)
és hol lehet beszerezni hozzá dolgokat??
sziasztok.
kellene nekem egy kis segitseg. keszitettem egy kepet a motoromrol es azzal kapcsolatban lenne nekem egy nagyon fontos kerdesem. aki megprobalkozna a valasszal, az irjon mar egy mail-t a tsiga@fw.hu -ra. elkuldenem a kepet, meg hogy mi a konkret kerdesem.
elore is koszi.
Milyen évjárat?
az elsőt 85-92 gyártották a második szériát meg 93 tól
jó kis motor, a régi idomjai elég rondák gyárilag de egy festés index és tükör csere fel tudja dobni.
a régi 94 kg száraz tömeggel rendelkezik és hozzá 25 Le/ 9.000 rpm, 19,1 Nm/ 8.500 rpm.
az új 125 kg és 33 LE/11.250 rpm, 21 Nm/ 11.000 rpm
de 125.vilaga.hu n találsz tesztet róla, meg az oldalamon is:)