Hello
Ngk Br9ecm-et írnak gyárilag az utcai változathoz, B9egv-t a verseny változathoz, de jó hozzá
B9ev
B9eg
B9es-(ezt inkább ne vedd meg, nekem 1 hónapig tartott)
Az utóbbi 3-at meg is lehet venni akárhol, a másik kettőt csak a http://www.nagyvas.hu-n láttam.
no lamson.fasztudja mibe van.sok dugot gyart a wiseko azt tudom hogy konnyitet szar de besul ez is a gumaxnak volt ijen dugo nsr be vagyis konnyitett de kibaszta a szerencsetlen ugy mint minden mast
hallod en eszre se vettem hogy odajott az a kokot szemetes.hogy dobta a nagyot aztan mikor ar lett mondva belesut a szar a torkaro.vegemlett atol a debiltol szerintem a szemetbe hatta az eszit mikor elment
tudom mondta a nyevhal hogy 60 a max es hogy probaljam ki de en torott dugoval inkabb nem mert aztan veletlenul szetbaszodik a kezem alatt aztan azt is csinaltathatom.meg sirt nekem hogy fing fogpiszkalo villai lesznek elol crm bol.no koment o huje agyilag
ne mutogasd a hátso felem szégyellos vagyok itt a tied.
éppen készulsz meggyujtani a fingot.
láttál engem a husky val?
méntem vele szegény igen picsába van. 55-ot megy max.
mentem kiprobáni a csapágyakot én máma cserétem hátu,holnap ha késszek lesznek a perselyek akkor bele rakom a ujjakot máma ugy mentem hogy lotyogott a kerék+nem volt hátso fék.
800 sk simeringel eggyut.nem a 185 os van benne.amugy titok minden de megzavarodtam tole ugyhogy szetbasztam oket.amugy ugyesek vagytok mivolt az bambaparti tura parkisutovel hol logatta a csennye a szemet a seggedem
tonyonak annyi volt de neki kollott valami nadsztavec hogy ki tudja venni.
zsir vissza tedted a 165-os duznit???,
máma megátam elso keréken ház elott fasz csennye meg belém baszott o is elso keréken be a én hátso kerekem alá,majdnem fol forogtam.
kiri meg belehajtott a tujákba ugy nevetett.
kokotú fékel az elektron.
holnap viszem a tárcsát suliba meg hogy csináljon perselyeket a elso csapágyak +tengo kozé.
mer az 10 000 ert hoy ujjat es kell a fasynak.kiment amogy a hatso kereken a jobb felin (tarcsa) a csapagy total szetkurta a gojokat + meg leblokkot 6os nal total beszartam.de holnap menni fog.most stelotam rajta es kurvara eltalaltam megy mint a rohadt total maslett lentru huz mint a szar fentrol nemis beszelve vegem lett tole
szeretnék többet megtudni az rg 125-röl mert vétel elött vok.
ha valaki mondana vmit rolla elörre is kösz.