Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

eladó!
Üdv Urak!

4db lengőkarba való csapágy eladó......
Eladó 2 db utcai 195/50-10 MAXXiS első gumi 90%-os(szinte új)garantáltan hibátlan és sérülésmentes.Csere is érdekel,hasonló állapotú,9-colos hátsó terepgumira.
nagy.david@kalocsakom.hu
06-20-5-636-213
mit kérsz a sarokvédőkért?
szia mennyit kérsz a segédvázért?
hali!
helyileg soltvadkerten vagyok
Heló menyiért árulod a gumikat. Mondjuk az ami az első képen van a két első meg a hátsó db/ár
ELADÓ!
ltz 400 alkatrészek eladók.
Sziasztok.ltz / ltr-re újj szélesités eladó.Elsö 4.5 cm a hátsó 5.5 cm.06 30 231 79 20
lenne egy kérdésem:az Xl-es protektorra jo az XL-es mez?
quadosjozef hol találhato a 2 db hátsó suzuki ltz lemezfelni?
Üdv mindenkinek!
Ltz 400 első féktárcsa átmérője érdekelne és hogy milyen a fékhatás nagyobb sebességről lassítva?
LTZ ALKATÉSZEK ELADÓK!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Sziasztok. Eladó olaj,láncspray,stb...
http://www.kepesmotor.hu/kenoa...
Hali! Akit érdekel DRZ 400 E-s kipu krómvég leömlő, azzal szívesen cserélnék LTZ 400-aséra! DRZ-jében gyárilag nincs folytás csak a szikrafogó!
0,5 bar.
Sziasztok!

Bár tudom,hogy talaj függő,de mégis, egy átlagos terephez mekkora bar nyomás szükséges a gumikba?
elöl-hátul?
Ltz 400 gyári gumik.

Köszönöm.Sziasztok.
én is itt vettem
Sziasztok!
Bekapcsolódnék én is egy kérdéssel a gumi ügybe! Én is ilyet vennék és nem tudom hol lehet ilyet kapni és mennyi az árat! Ha tudtok segítsetek! Köszi
hát csáó, aszt tudom róla elmondani h fent van kb 5 motorozás óta és, nem nagyon kopott szerintem, pedig veretve van neki, meg kimentem egy kicsit a vizes aszfaltra driftelni és ott sem dobta le a gumit magárol. Egyébként értékelésem szerint ez a gumi homokra lett kitalálva, föld talajon annyira nem a legtutibb, kanyarba mindenhol, minden talajon egy rakás szar, remélem segítettem....
Sziasztok !
kakastarajhoz lenne 1 kérdésem! :D Láttam a képeken h a hátsó gumid olyan mint az enyém .. Mióta van már meg neked ? :D mert én kapatam pár ien megjegyzést h szar hamar fog kopni meg h dobni fogja leflele a gumit...-.-' és ezért kérdem !?! rem mihamarabb irsz! :D