Eladó 2 db utcai 195/50-10 MAXXiS első gumi 90%-os(szinte új)garantáltan hibátlan és sérülésmentes.Csere is érdekel,hasonló állapotú,9-colos hátsó terepgumira.
Sziasztok!
Bekapcsolódnék én is egy kérdéssel a gumi ügybe! Én is ilyet vennék és nem tudom hol lehet ilyet kapni és mennyi az árat! Ha tudtok segítsetek! Köszi
hát csáó, aszt tudom róla elmondani h fent van kb 5 motorozás óta és, nem nagyon kopott szerintem, pedig veretve van neki, meg kimentem egy kicsit a vizes aszfaltra driftelni és ott sem dobta le a gumit magárol. Egyébként értékelésem szerint ez a gumi homokra lett kitalálva, föld talajon annyira nem a legtutibb, kanyarba mindenhol, minden talajon egy rakás szar, remélem segítettem....
Sziasztok !
kakastarajhoz lenne 1 kérdésem! :D Láttam a képeken h a hátsó gumid olyan mint az enyém .. Mióta van már meg neked ? :D mert én kapatam pár ien megjegyzést h szar hamar fog kopni meg h dobni fogja leflele a gumit...-.-' és ezért kérdem !?! rem mihamarabb irsz! :D
4db lengőkarba való csapágy eladó......
06-20-5-636-213
helyileg soltvadkerten vagyok
Ltz 400 első féktárcsa átmérője érdekelne és hogy milyen a fékhatás nagyobb sebességről lassítva?
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
http://www.kepesmotor.hu/kenoa...
Bár tudom,hogy talaj függő,de mégis, egy átlagos terephez mekkora bar nyomás szükséges a gumikba?
elöl-hátul?
Ltz 400 gyári gumik.
Köszönöm.Sziasztok.
Bekapcsolódnék én is egy kérdéssel a gumi ügybe! Én is ilyet vennék és nem tudom hol lehet ilyet kapni és mennyi az árat! Ha tudtok segítsetek! Köszi
kakastarajhoz lenne 1 kérdésem! :D Láttam a képeken h a hátsó gumid olyan mint az enyém .. Mióta van már meg neked ? :D mert én kapatam pár ien megjegyzést h szar hamar fog kopni meg h dobni fogja leflele a gumit...-.-' és ezért kérdem !?! rem mihamarabb irsz! :D