Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nagyon szépen köszi.
viszont nekem kezelési kellene. még nem kell szerelni. most lesz megvéve.
Magyar az nincsen, de én ez alapján raktam össze a kicsikét. Mindenhez van kép.

www.manualedereparatie.info.zi...]http://data.hu/get/8945304/Suz...[/url]
2oo7-es LTZ elado, sérülésmentes váz, kiválo bontatlan motorral.
Ár. 835 e Ft
Tel. o6 3o-8595-282
Érdekel! Ára? 20-391-5561
Ha valaki esetleg ilyet keres Elado sorba kerult szeretett YFZ 450 sprtquadom! Reszletek a hirdetesemben!
Sziasztok! Elado szeretett quadom, vallalkozas inditasa miatt! Rendszamos, muszakis iden novemberig. forgalmi, torzskonyv, igeny eseten friss(2 ev) muszakival. 3 ev alatt 3 hinapot hasznalt, sajnos! :( Minden kiegeszito ujonan lett vasarolva ra, ami nem az ujszeru, par oras. szezonra kesz, plusz egy rakas alkatresz pluszba: gyari felni 95%-os kenda kutter gumikka, plusz egy garnitura peremzaras felni gumi nelkul, uj kuplung szet(ami benne van annak sincs baja), tartalek hatso himba ujszeru, idomszett stb . Reszletes leiras kb holnap kepes motoron. Erd: beats@citromail.hu vagy kuldj sms-t es visszahivlak, Udv! . +32465972815
Énis igényt tartanék a dokumentumra :-)
szia. olvastam, hogy van suzuki ltz-hez magyar kezelésid. tudnál küldeni? bármilyen formátumba jó lenne. acsimi65@gmail.com
köszi
Üdv Borsodnádasdon található bár mikor megtekinthető a képen látható állapotban van 70 százalékos gumikkal 80 százalékos láncsszet füstmentes bllok teljes haspáncél kézvédő szóval egybe van a quad csak túrázásra használtam 06703020226
Sziasztok szeretnék eladni 4db ltz-ről való gumit(felni nélkül),a két első elég kopott a hátsó kicsit jobb, de szögesguminak tökéletes nincs kirepedve nem eresztenek! Ár.:10 ezer a 4db de meghallgatok mindent.
kösz
A quad 45 percen belül elkelt. De törölni nem tudtam, se szerkeszteni, ezért utánna írtam is, hogy elkelt.
hol található és mikori? milyen állapotba van?
irányár! de mennyi?
szia. mikori ez a fekete ltz és mennyi az ára. mennék megnézni ill. érdekel. már telefonon beszéltünk többször. üdv.
Sziasztok!
Jó állapotú, aszfaltra való Kenda gumik eladók. Érd 20-391-5561
Sziasztok! Eladó sorba került egy piros műanyag szélesítő pogácsa. 4,5cm szélesít oldalanként. Az ára:16 990. Hívjatok bátran és megegyezünk! Tel.: 06 20 777 86 85
Sziasztok! Ltz 250 be keresek főtengelyt ha vki tudna esetleg. Azt hiszem az ltf 250 is ezzel a blokkal van szerelve.
22x11x9-es gumit vennék.
Képet árral kérnék a koviarni@freemail.hu címre.
Kenda k299 bearclaw, vee rubber grizzly nem érdekel.
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Papíros Ltz t vennék vas megye.környékén!
Szia. Van nàlam is pár garnitúra .06302317920
Szia. 15-20 ezer .