Eladó egy 2007-es Suzuki Ltz-400, nagyszervíz után, jó állapotban, elég sürgősen motorvásárlás miatt. Megtalálható a képesmotor hirdetései között is.
Ára:645.000 Ft.
Tel:06-20/357-19-19.
Megtekinthető:Dunavarsány, pest megye.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált kifogástalan állapotú LTZ-400 típusú quadom. Nagyon keveset futott, végig garázsban tartott, rendszeresen szervizelt (minden szezon előtt olajcsere, légszűrőcsere), törésmentes. A motor kizárólag túrázásra volt használva, nagyon megkímélt állapotban van, de úgy gondolom ezt nem kell bizonygatnom, mivel a képek magukért beszélnek. A motoron található extrák értéke minimum 200 eFt, melyek a suzuki márkakereskedésben lettek felszerelve (a kipufogó kivételével): kézvédő, haspáncél, hátsó lengőkar védő, széles kilépővas, TwoBrothers sportkifogó, nyomtávszélesítés elől-hátul. A motor vásárlását számlával is tudom igazolni.
Nagyon, nagyon megköszönöm. ide irjam a cimem? esetleg egy mail cíimet vagy telefont ha adsz oda irnám. az enyém acsimi65@gmail.com
mégegyszer előre is köszi
Az is van. Az viszont magyar rendes könyv. Itt szereztem valakitől, mikor a linken található könyvet kerestem. Csak félreértettük egymást :). Adsz egy címet ingyen elpostázom neked.
Keresek 10`-es felniket első és 9`-es hátsó felniket!
Akinek van kérem jelezze.
Köszönöm.
aki tudna jo áron annak megköszönném ha jelezné, vagy aki rendelt már az honnan?
0630 312 0894
Ára:645.000 Ft.
Tel:06-20/357-19-19.
Megtekinthető:Dunavarsány, pest megye.
Kihasználatlanság miatt eladóvá vált kifogástalan állapotú LTZ-400 típusú quadom. Nagyon keveset futott, végig garázsban tartott, rendszeresen szervizelt (minden szezon előtt olajcsere, légszűrőcsere), törésmentes. A motor kizárólag túrázásra volt használva, nagyon megkímélt állapotban van, de úgy gondolom ezt nem kell bizonygatnom, mivel a képek magukért beszélnek. A motoron található extrák értéke minimum 200 eFt, melyek a suzuki márkakereskedésben lettek felszerelve (a kipufogó kivételével): kézvédő, haspáncél, hátsó lengőkar védő, széles kilépővas, TwoBrothers sportkifogó, nyomtávszélesítés elől-hátul. A motor vásárlását számlával is tudom igazolni.
Érdeklődni: 06703254637
mégegyszer előre is köszi