Eladó Suzuki ltz 400 2005-os évjárat 1,5 év műszakival. Fehér színű a gyári matricaszerttel. Kocsi es motor jogsival is vezethető. Jo állapotban van. Tel:. 70-905-33-33 ár 850.000
Sziasztok! Eladóvá vált ltz 400am Folyamatosan karbantartott, trial és trophy célokra volt használva. Mororikusan, futóművileg kifogástalan, műanyag idomolon azért látszik a használat, törve reledve szegecselve nincs. Csont új lánc, lánckerék, elöl egyel kisebb hátul egyel nagyobb, ebből még adok mellé újat+ gyári is megvan szinte új. Ültetett futómű (gyári is megvan) 4cm alu szélesítés, xenon, soprtdob, kilépő, kerekezővas, haspáncél, lengőkarvédő, zsírozható lengőkarok, hátsó rugóstag, himba, hátsótengely, tehát minden mozgó. Továbbá adok mellé egy kosár új alkatrészet kuplungbovden, első hátsó csapágy, markolatok, új erősített verseny kormányösszekötők, lánckerekek, elsőkerék+ egy rakat használt de még bőven jó alkatrész, amiket kaptam hozzá. 710e Bővebben telefonon 30 351 8704
Szia Józsi!Egy kis segítséget szeretnék kérni tőled!
A Suzuki ltz 400-as quadomon a jobb keréknél a tengelycsonk amire a kerékagy megy fel meggörbült!
Nálad van ilyen csonk vagy együtt kell venni házat is?
válaszod előre is köszönöm!
Eladnám frissen szervizelt quadomat! Cserélve lett rajta az olaj+szűrő, gyertya, benzinszűrő, hátsó tengely újra lett csapágyazva+szimering csere, új terepgumik, szelephézag ellenőrizve, karburátor kitisztítva! Rengeteg extrával van felszerelve! Az ára azért ennyi mert pár perc járás után mindig leáll, nem tudunk rájönni, hogy mi a baja! Műszaki vizsga 2016.02.-ig érvényes! irány ár:600000ft
Ebay-ről adok le rendelést magamnak. Gondoltam rátok is .. :D Ha netán érdekel valakit hátsó féktárcsa + első hátsó betétek akkor egy postával le tudok rendelni több darabot is. Tettem fel képet h miről van szó és egy rövid termék ismertetőt is le írok.
Valakit érdekelne ilyen SJ 4000 sisakkamera, ami nem csak sisakra rögzíthető?
Elég sok tartozékkal tudom adni.
25.000 Ft-ra gondoltam.
Ha valakit érdekel, írjon e-mailben, vagy hívjon telón.
Tel.: 70 326 6773
E-mail: kismotoros46@freemail.hu
A Suzuki ltz 400-as quadomon a jobb keréknél a tengelycsonk amire a kerékagy megy fel meggörbült!
Nálad van ilyen csonk vagy együtt kell venni házat is?
válaszod előre is köszönöm!
Ár: 18 000 ft
Tel:06 30 8595 -282
Ebay-ről adok le rendelést magamnak. Gondoltam rátok is .. :D Ha netán érdekel valakit hátsó féktárcsa + első hátsó betétek akkor egy postával le tudok rendelni több darabot is. Tettem fel képet h miről van szó és egy rövid termék ismertetőt is le írok.
Suzuki LTZ400 -2003 - 2010-ig
Tárcsa Stainless steel 420 (2Cr13)
Light weight design
Outer diameter:220mm
Tárcsa ÁRA : 16840ft
Betétek ára : 8608ft