Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia .Van külön új tengely ha még érdekel és Józsinak esetleg nincs .06302317920
Üdv. ár? hol lehet megnézni? köszi
Üdv. ár? hol lehet megnézni? köszi
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Sziasztok! Gyárilag milyen karbik vannak az LTZ Quadokon?
Műszakija van vagy lehet műszakiztatni?
Szia. Bár nem vas megye, de tőle 10km. Ezelőtt pár kommenttel
LTz 400-ra első ültetőszett eladó. 7000Ft :)
Hali vas megyébe rendszámos joo állapotú ltz 400 ast keresek. Akinek van.ilyen jelentkezzen !kösszi
csongrád
Gy-M-S Megye, 9342 Mihályi
Helyileg hol van?
Hol van helyileg?
Üdv Srácok!

Valakit érdekelne ilyen SJ 4000 sisakkamera, ami nem csak sisakra rögzíthető?
Elég sok tartozékkal tudom adni.

25.000 Ft-ra gondoltam.

Ha valakit érdekel, írjon e-mailben, vagy hívjon telón.

Tel.: 70 326 6773
E-mail: kismotoros46@freemail.hu
Eladó Suzuki ltz 400 2005-os évjárat 1,5 év műszakival. Fehér színű a gyári matricaszerttel. Kocsi es motor jogsival is vezethető. Jo állapotban van. Tel:. 70-905-33-33 ár 850.000
Sziasztok! Eladóvá vált ltz 400am Folyamatosan karbantartott, trial és trophy célokra volt használva. Mororikusan, futóművileg kifogástalan, műanyag idomolon azért látszik a használat, törve reledve szegecselve nincs. Csont új lánc, lánckerék, elöl egyel kisebb hátul egyel nagyobb, ebből még adok mellé újat+ gyári is megvan szinte új. Ültetett futómű (gyári is megvan) 4cm alu szélesítés, xenon, soprtdob, kilépő, kerekezővas, haspáncél, lengőkarvédő, zsírozható lengőkarok, hátsó rugóstag, himba, hátsótengely, tehát minden mozgó. Továbbá adok mellé egy kosár új alkatrészet kuplungbovden, első hátsó csapágy, markolatok, új erősített verseny kormányösszekötők, lánckerekek, elsőkerék+ egy rakat használt de még bőven jó alkatrész, amiket kaptam hozzá. 710e Bővebben telefonon 30 351 8704
Szia! Van Hivj! 20-391-5561
Szia Józsi!Egy kis segítséget szeretnék kérni tőled!
A Suzuki ltz 400-as quadomon a jobb keréknél a tengelycsonk amire a kerékagy megy fel meggörbült!
Nálad van ilyen csonk vagy együtt kell venni házat is?
válaszod előre is köszönöm!
Szia! +36705982098. Ezen a héten csak délelőtt vagyok elérhető.
Szia. Kérhetek egy Telszámot ?
Eladnám frissen szervizelt quadomat! Cserélve lett rajta az olaj+szűrő, gyertya, benzinszűrő, hátsó tengely újra lett csapágyazva+szimering csere, új terepgumik, szelephézag ellenőrizve, karburátor kitisztítva! Rengeteg extrával van felszerelve! Az ára azért ennyi mert pár perc járás után mindig leáll, nem tudunk rájönni, hogy mi a baja! Műszaki vizsga 2016.02.-ig érvényes! irány ár:600000ft
Szép állapotú, hibátlan hátsólámpa LTZ 400-hoz eladó. Törött lámpát a vételárba beszámítok .
Ár: 18 000 ft
Tel:06 30 8595 -282
ÜDv.

Ebay-ről adok le rendelést magamnak. Gondoltam rátok is .. :D Ha netán érdekel valakit hátsó féktárcsa + első hátsó betétek akkor egy postával le tudok rendelni több darabot is. Tettem fel képet h miről van szó és egy rövid termék ismertetőt is le írok.

Suzuki LTZ400 -2003 - 2010-ig
Tárcsa Stainless steel 420 (2Cr13)
Light weight design
Outer diameter:220mm
Tárcsa ÁRA : 16840ft
Betétek ára : 8608ft
eladó jó álapotú ltz 400 80 százalékos gumikkal 90 százalékos láncszetell füstmentes blokk telóvédőkk haspáncél plusz 4 db utai gumi . ár 670.000
oké előre is nagyin kösz és az árait is letudnád irní . Addig is nagyon kösz .