Köszönöm az ajánlatot. Jól néz ki így elsö látásra, de még az árán dolgozok. Körülbelül szeptemberben fogok venni egy ltzt ha valaki le nem beszél. De nemhiszem mert sok jót hallok róla. Nagyon komolyan gondolom a vásárlást, lehet hogy megtaláltad a vevöt. Ha tudnál még felrakni képet az jó lenne, vagy itt az email címem : tiborclaszlo95@citromail.hu
Nekem van egy (ami most vált eladó sorba, ha esetleg érdekelne) szerintem egy nagyon jó kis gép, könnyen megtanulható és kezelhető, viszont ha kell az erő, vagy már megtanultad és bátrabb vagy, lehet vele állatkodni, van erő benne az biztos.Meg ami nagyon jó benne egy-két társával ellentétben a rükverc, ami számos szituban, erdőben, kis helyen, udvaron, folyó parton, stb. nagyon jól jön, nagyon jó hogy benne van.Egyszóval, szerintem jó választás az Ltz-400. Szép Napot!
Erősnek erős,lehet is vele esni szépet,nekem sikerült már párszor de ez el kerülhetetlen.
én nem bántam meg,sőt örülök hogy nem valami kinait vagy 250 est vetem,mondjuk az én 100kg at alig vinné
Aha értem mit irsz. Amúgy szerintem is lassan meg lehetne szokni. Meg csak azért találták ki a quadokat hogy lehessen biztonságosan használni. Csak a teljesítményétöl tartok mert hallottam hogy erös gép.
Hali, én ltz vel tanultam meg quadozni előtte nagy motoros múltam nem volt talán 4x ültem quadon ,akinek van egy kis érzéke megy minden magától, én kisebb gépet nem vennék mert azt hamar ki lehet nőni.
lábra kell figyelni ne akard le rakni.röviden ennyi
Sziasztok. Quad vásárlás elött állok. Szeretnék egy ltz t. Világosítsatok fel hogy mennyire nehéz megszokni egy olyan embernek akinek még sohasem volt semilyen motorja se quadja. 20 éves vagyok 185 cm. Nagyon szeretnék megtanulni quadozni. Lehetséges hogy az ltz vel megtudok tanulni? Van aki ezzel a géppel kezdett? Vagy vegyek elötte egy jóval kissebb teljesítményüt? Minden hozzászólást szívesen elolvasok.
Lenne valakinek fehèr vagy fekete idomszett jó állapotban 2006 ltz hez?
én nem bántam meg,sőt örülök hogy nem valami kinait vagy 250 est vetem,mondjuk az én 100kg at alig vinné
lábra kell figyelni ne akard le rakni.röviden ennyi