Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ELADÓ YAMAHA RAPTOR 350! Nagyon szép állapotú 2008 as rengeteg extrával,ÉRD:06706398070
úgy hallottam sárból nincs hiány.
ha vannak quados képek, azokat megnézném
Ja, és hátsó féknyereg ára is érdekelne...
Üdv!

Kormányt mennyiért adjátok? (gyári/magasított)

Előre is köszi!
Kösz!, de tárgytalan már, jobbnak láttam ha itthon hagyom :-D
Ltz sarokvédő ( króm ) mennyibe kerülne? Esetleg nem számol be valaki első ültetőt ( LTZ ) ?
YAMAHA RAPTOR660 alkatreszek eladok
hivj ha vmi érdekel 06-30-844-6292
Eladó LTZ-t vagy TRX-et keresek!
Oke.felveszem vele a kapcsolatot.
Szia! Most cserelek Quados Jozeffel par alkatreszt, kuldem neki kipuffot is, az "E" jeles. Az enyem azzal vizsgazott es jo volt. Beszeld meg vele. sztem holnap er oda hozza a csomag.
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
hali.hogy van ez hogy tanusitvany kell hogy legyen a kipufogon az ltz 400-on hogy atmehessek a vizsgan?!olyant hol kell intezni?vagy kinek es mennyiet van elado?!?!?!?!
fontos lenne?!
Hali! 434-es hengerhez keresek tömítések. Van valakinek elfekvőben? gyári méretem van ha esetleg cserébe érdekel valakit.
06 30 231 79 20 hívhatsz most is.
Külön csak a ventilátor mennyibe kerül?
Amúgy mennyi lenne az ára? Esetleg részletekben eladó?
Ltz 400 kipufogó eladó.
Szia.Van aki megy innen ha valami konkrét kell azt el tudom küldeni.
Sziasztok bontosok! Az lenne a kérdésem valamelyikőtők nem megy Somogybabodra pár alkatrészel, hátha valami gond lesz az Ltz vel.
Szia.kuplung komplett nem csak lap:30 ezer.A tartály és a kupak miatt hívj.06 30 231 79 20
helló azt szeretném kérdezni egy suzuki ltz blokk mennyibe fájna nekem meg egy váz ?
Két dolog kéne:

Kuplung lapok és kupak a kiegyenlitő tartályra. Kérek ajánlatot.
Oké, nemsokára küldök még a címedre fotókat, de én hamarabb szeretném eladni, más kategóriára ülök most át.

Üdv:Attila
Valaki fotózza le legyen szives nekem az LTZ400 kiegyenlítő tartályának kupakját és a csonkot ahová bemegy a kupak. Sajnos elveszett, de fura érzésem van a dologgal kapcsolatban. Olyan mintha a betöltőcső is eltört volna viszont tökéletesen egyenesre tört. Vagy valami pezsgősdugó formája van az eredeti kupaknak? Nyomás alatt van a rendszer normálisan? Köszönöm