Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Elvileg lefoglalózva hétföig. Ha nem jönnek érte akkor vihető. Új gömbfelyel 110000 ezer Ft.
Szia van pár db 06 30 231 79 20
Szia van pár db 06 30 231 79 20
Quad gumi ( Dunlop Japán ) LTR 450-es gyári gumija, jó állapotban, párban eladó.
Mérete: AT 20x7R10
Ár:24.000 Ft/pár
Tel:06 30/8595282
Szia! Sajnos nem aktuális, nem jött össze a vétel! Elmentem a számod, ha lesz másik hívlak! Köszönöm
Sziasztok. Segítségeteket kérném, (Ltz 400 2006) leengedtem az olajat és a tartályból tiszta olaj folyt le a blokkból pedig full fekete. Valószìnűleg nem kering az olaj. De mi okozhatja ezt? Válaszokat előre is köszi!
Üdv! Milyen olajat ajánlatok LTZ400-ba ?
Szia, az első lengőkarokat mennyibe adód?
quadgabor! Lehet hogy tudok segíteni! 06/30/6216079
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Szia! Van Hivj ha érdekel! 20-391-5561
Úgy tudom 10w 40 a gyari de ha kcsit kopott a motor 15w50 et ajanlott a szerelő.én repsolt használok

hajtókart vki használ ilyet? prox megy a piacon de kívancsi lennek rá
http://www.omegamotor.hu/websh...
Sziasztok! Keresek jo allapotu gumikat:
Hatso 20*10r9
Első meg 22*7r10

Vagy ha esetleg valaki tudna mondani olyan helyet ahol uj és jo aron van gumi azt megköszönném :)
Ltz 400 rendszámos eladó. Vagy pár nap múlva bontótok.
A kapcsolóval egy reteszt nyitsz ki, ami engedi hogy 1-es alá tudj váltani. Ugyanis ha épp menetbe vissza váltásnál Rükvercbe tudnál váltani, nem lenne hálás a fogas kerék. Alapvetően natúrba nem tudsz 1es alá váltani.
ezt értem .de ha lábbal váltod a rukvercet mi a tököm ez a kapcsoló?gyakorlatilag mit kapcsol?
Jobb térd közelében a kerék ív feléd eső részén, van egy fekete kapcsoló. Leváltasz 1-esbe, kuplungot behúzod, közbe elforgatod ezt a kapcsolót (jobbra) és közbe "lerúgod" a váltókart az "1es alá". ilyenkor kivillan a kis lámpácska is hogy R!
sziasztok .valaki magyarázza màr el nekem az ltzén hogy működik a tolatás (a váltóban vagy a blokkon kivül van az irány váltó?)
Üdv Midenki! Esetleg nincs valakinek eladó Papiros Váza Yamaha raptor 350-hoz?ha van vevőlennék rá! (rendszámoztatás miatt)
Oké előre is kösz írj rám léci kösz.
Vègre elkèszült
LTz-400-ba milyen motor olajat ajánlotok ? mit érdemes bele tenni ? Köszönöm
Szia Megnézem délután.
Szia. Van pár db hívj hogy milyen méretbe kell. 06 30 231 79 20
Szeva Zsé volna egy kérdésem olyasmi a tarsolyodban hogy 25x10x12 es atv gumi valami jó. Jó árban nem e volna valami. Válaszodat nagyon köszönöm előre.