Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A quadomra kormánymagasítót szeretnék venni és egy olyan kérdésem lenne,hogy ilyenkor ki kelle cserélni a gáz csövet a kuplung és a fék bowdent,hogy elérjen?
Előre is köszi
tisztelt FICKÓ 86 olyan kérdésem lenne feléd esetleg nem tudsz nekem segiteni hol tudnám a müszakimat meghoszabitani a quadomon?előre is köszönöm válaszod
nagyon nagyon minimálisan alkuképes csak
es mi lenne az utolso ara a kicsikenek?
ezek kozul van valamelyiknek papirja h muszakiztassam?
hali
mennyibe fáj egy ilyen?
küldtem megint, ha ez se megy át akkor adj másik címet mert másoknak átmegy :(
Szia. Tudok segíteni van minden. 06 30 231 79 20
hali!sajna nem jött meg a mail sehova!megnéztem mindent többször is! Megtennéd hhogy elküldöd még egyszer,talán most jó lesz!ezer köszönet!
Eladó! Yamaha Raptor 350,sok extrával,2008 as Hibátlan! Érd:06706398070
Tuti jo a cim mert masoltam. Nekem jelzi is kimenobe. Nezd meg levelszemetbe hatha oda rakta
Helo!csak az értesítést kaptam meg h ide írtál de email nem jött tőled! Nem lehet h elírtad a címet? Köszi
Sziasztok!
Tud valaki nekem segíteni, kormányösszekötő gömbcsukló kellene nekem 4db, láncvezető görgő, és a lengéscsillapítókat szeretném felújítani, hogy hol lehetne és mibe fájna ez.
Köszönöm előre is.
küldtem mailbe
helo! tudnál küldeni pár képet a gépről emailben? petiand1@hotmail.com a címem! és hogy helyileg hol található! köszi
meg oldódott a kérdés. köszönöm
szerintem nem rám gondolsz. én nem beszéltem senkivel semmilyen oldalról.
Kedves ityu89
tegnap előtt beszéltünk telefonon és megtudnád nekem mondani amit mondtál oldal cimet a kilométerorát ahol lehet rendelni?előre is nagyon szépen köszönöm
hello tegnap előtt beszéltünk telefonon és megtudnád nekem mondani amit mondtál oldal cimet a kilométerorát ahol lehet rendelni?
Sziasztok. LTZ-400 hoz keresek sárga hátsó sárvédőt. davidvereb@freemail.hu vagy 0630/9772494 köszönöm.
Sziasztok.
ltz 400 ra lehet kötni lopásbiztosítást?
nem rendszámos, papírok nélküli.
Ha sikerül a rendszám gyere át máj 1-jén gyulára, mert én is megyek pár kört 2 körül. De csak ha van kedved. Hambi bárnál leszek a quaddal.
Szia! Te biztos vagy ebben a zöld rendszámban? Ha egy kicsit utánajárnál (google barátod) akkor tudhatnád hogy őstermelő igazolvány kell hozzá, közúton nem közlekedhetsz vele, csak egyik termőföldtől a másikig, illetve csak 25km/órával közlekedhetsz. http://www.vallalkozoinegyed.h...
Én azt kívánom neked hogy sikerüljön elintézni, de utána biztos nem lehetsz nyugodt ha kimész a közútra.
Helló szia látom erdészeti zöld rendszámot intézel. Mi ennek az eljárása nekem van egy 4x4 es gépem és én is gondoltam már rá. Mik az anyagi vonzalmai van e regadó és ilyesmi. Helyileg merre vagy hol intézed. Válaszodat előre is kösz!
Most el mondom h valahol lehet valahol meg nem. De erdészeti zöld rendszám kiváltható rá egy kis összegért. Nekem csütörtökön csinálják az ltz-mre.