Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni!
A quadomra kormánymagasítót szeretnék venni és egy olyan kérdésem lenne,hogy ilyenkor ki kelle cserélni a gáz csövet a kuplung és a fék bowdent,hogy elérjen?
Előre is köszi
tisztelt FICKÓ 86 olyan kérdésem lenne feléd esetleg nem tudsz nekem segiteni hol tudnám a müszakimat meghoszabitani a quadomon?előre is köszönöm válaszod
Sziasztok!
Tud valaki nekem segíteni, kormányösszekötő gömbcsukló kellene nekem 4db, láncvezető görgő, és a lengéscsillapítókat szeretném felújítani, hogy hol lehetne és mibe fájna ez.
Köszönöm előre is.
Kedves ityu89
tegnap előtt beszéltünk telefonon és megtudnád nekem mondani amit mondtál oldal cimet a kilométerorát ahol lehet rendelni?előre is nagyon szépen köszönöm
Szia! Te biztos vagy ebben a zöld rendszámban? Ha egy kicsit utánajárnál (google barátod) akkor tudhatnád hogy őstermelő igazolvány kell hozzá, közúton nem közlekedhetsz vele, csak egyik termőföldtől a másikig, illetve csak 25km/órával közlekedhetsz. http://www.vallalkozoinegyed.h...
Én azt kívánom neked hogy sikerüljön elintézni, de utána biztos nem lehetsz nyugodt ha kimész a közútra.
Helló szia látom erdészeti zöld rendszámot intézel. Mi ennek az eljárása nekem van egy 4x4 es gépem és én is gondoltam már rá. Mik az anyagi vonzalmai van e regadó és ilyesmi. Helyileg merre vagy hol intézed. Válaszodat előre is kösz!
A quadomra kormánymagasítót szeretnék venni és egy olyan kérdésem lenne,hogy ilyenkor ki kelle cserélni a gáz csövet a kuplung és a fék bowdent,hogy elérjen?
Előre is köszi