az biztos hogy a quadosok után igen össze kel magam szedni hogy tudjam velük tartani a lépést pedig egyenesekben legyorsulom az egész bandát, de sokat veszítek a kanyarokban
szóval tudnak azok menni rendesen a "mezei" gyári kivitellel is
ellenben mindig várni kell rájuk ha valami erdőbe tévedünk be
igazándiból csak ezért nem tetszik a quad, meg hogy felül mindenhol, meg ráz mint a disznó ott ahol én a motorral csak simán "szállok"
Mint lentebb is írtam: Csak akkor tudod leműszakiztatni, ha már egyszer forgalomba volt helyezve, azaz van forgalmi (akár lejárt) és törzskönyv. Ha viszont ezek nincsenek meg, akkor semmilyen körülmények között nem tudod elvinni műszakira. Ha ezek neked megvannak írj egy telószámot,es a többit privátban elmondom.
Már ne is haragdj de simán megyek 90-nel főúton és egyáltalán nem instabil. Nyilván meg kell tanulni vezetni de nem kell ennyire megijedni tőle. Az hogy ha közúton hajtod szétesik a legnagyobb baromság amit hallottam eddig. Én már megjártam a terep rally-t is de eddig semmi baja sem lett a gépnek, pedig ott 90-100-as átlag volt a sebességem földúton.
Nem a rendszamra irtam hanem arra hogy nem akarsz korlatot a forgalmiba! Ezert irtam hogy gondold at miert nem jo ha korlat van benne vagy miert van szukseged neked a korlatlanra?! Mindegy milyen bejegyzes van a forgalmiba a rendszam rajta igy nem basztatnak!
Szia! Nem szeretnek beleszolni a dontesedbe de lehet hogy mielott tul sokat varnal mrnned kene egy rendszamossal kozuton! Szerintem sose probaltad meg! Ha olyat vezetsz ami aszfaltgorgos jo futomuves kormanygatlos tenyleg aszfaltra rakott gep, megsugom meg az sem fog neked rendesen viselkedni! Setal a kerekek miatt, a gumik tapadasa brutalis nem stoplis ami barmin kepes megcsuszni szilard burkolaton...es meg sorolhatnam! Ha egy jo geppel jo attetellel elered a 100 at beszarsz rajta mert instabilla valik olyan 60- tol legalabbis erzetre! Ez nem egy auto egy rossz mozdulat ettol kissebb temponal is es lehet hogy ott maradsz! Ha meg mindenaron allatkodni akarsz azt ne kozuton tedd masok erdekeben! Szoval probalj ki egy ilyet es rajossz nem olyan rossz az a korlat. Ha kicsit gyorsabban akarsz menni sem lesz galiba a hatul levo rendszam miatt ha.meg elmesz mellettuk visszabb tudod venni! Ne felejtsd ezek hosszu tavon vegen forgatva hamar szetesnek mert valojaban terepre talaltak ki oket turazasra de ha megorulsz egy kicsit akkor sport quadkent viselkedik! Remelem nem vetted sertesnek amit irtam inkabb csak tanacs hogy tisztabban lathass es ne balesetet szenvedj es vegleg vege legyen a quadozasnak amely sajnos igy is csak egy hajszal! Sok sikert a vasarlashoz!
egyenlőre nincs quad, még kitartok, bár munkatársaim napi szinten basztatnak hogy vegyek
csak ha esetleg lenne is nem akarnék egy "lassú járművet"
akkor gondolom a lényeg az hogy meg lehet bundázni hogy ne legyen sebességkorlát
Szia!
Csak akkor tudod leműszakiztatni, ha már egyszer forgalomba volt helyezve, azaz van forgalmi (akár lejárt) és törzskönyv. Ha viszont ezek nincsenek meg, akkor semmilyen körülmények között nem tudod elvinni műszakira.
szia,kőszi a választ megpróbálom amit írtál ,valami biztosan ott lehetett nekem is megbabrálva mert volt egy motor kiszerelésem amihez azt a részét is megbojgattam,és csak azóta tapasztalom hogy vissza kerűlt a motor előtte nem volt ilyen
szia,a váltótol asszem 4vagy 5 tyukbél jön ki,próbáltam megszakitani őket egyesével de mindig ugyan azt produkálja-lükiben leszabályoz.olvastam már olyat is hogy a karbirol lejövö vezeték csatiját kell széthúzni,az sem segített
szóval tudnak azok menni rendesen a "mezei" gyári kivitellel is
ellenben mindig várni kell rájuk ha valami erdőbe tévedünk be
igazándiból csak ezért nem tetszik a quad, meg hogy felül mindenhol, meg ráz mint a disznó ott ahol én a motorral csak simán "szállok"