Igazából a magasítón gondolkodtam :D Kormányom van több is ilyen alacsony, a kormány merevítő vétele miatt kompletten kellett venni, viszont felkéne használni :D de alapból eszméletlen alacsony és ajánlották az ilyen magasítót. Alacsonyabbat semmiképp nem akarok
edemz !
Ez a Renthal kormány a magasítóval sincs még olyan magas mint a gyári magas ívű vaskormány , viszont nagyon szép és erős . könnyűfém 28 mm-es,és a lefogatója is nagyon esztétikus,sportos! Ha ütközésig elfordítod, nem ér bele a tankba !( nézz utána a neten , új ára 47.000 Ft.
Sziasztok! Eladnám Yamaha YFM 350-es quadom (raptor). Nagyon szép állapotban van, nincsen szétgyilkolva és minden gyári rajta. 2006-os évjárat. A képeken rossz rajta az első gumi, de már lecseréltem rajta.
Érd.: 06 20 334 9316
Szia Józsi! A perem zaras felni meg van meg? Ha igen, esetleg elcserelnem ket hatso gyari felnire gumistol (DID), ha erdekel. Kepet tudok kuldeni. Udv.
Szia !
Nekem gyári Suzuki kilépőn volt fent ,de a felfogatáson egyszerű változtatni . Be vannak szivacsozva a tankok . 2,4 kg / tank szárazon (alu) kb 5 liter oldalanként amit egyből a tankba nyom fel a szivattyú én átlagos tempóval olyan 300 km mentem vele összesen .
50.000 Ft a komplett szett.
Elérhetőségem : 0620/5497727 Marci &
quadstore-hungary@outlook.com
Valakinek van 4db első fékbetétje? LTZ-hez kellene.
Amugy csak akkor tudom levizsgáztatni rendszámosra ha minden papírja megvan a quadnak?
belső átm.: 20mm
a szélessége.: 15mm az eredeti.: Japan Koyo BH2015
Ez a Renthal kormány a magasítóval sincs még olyan magas mint a gyári magas ívű vaskormány , viszont nagyon szép és erős . könnyűfém 28 mm-es,és a lefogatója is nagyon esztétikus,sportos! Ha ütközésig elfordítod, nem ér bele a tankba !( nézz utána a neten , új ára 47.000 Ft.
Ár: 25.000 Ft
0630/8595-282
Érd.: 06 20 334 9316
33.000 Ft
Nekem gyári Suzuki kilépőn volt fent ,de a felfogatáson egyszerű változtatni . Be vannak szivacsozva a tankok . 2,4 kg / tank szárazon (alu) kb 5 liter oldalanként amit egyből a tankba nyom fel a szivattyú én átlagos tempóval olyan 300 km mentem vele összesen .
50.000 Ft a komplett szett.