Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Helo. Láttam az ltr600as galériád (már akkor is megnéztem mikor feltetted). Működik még a gép? bevált?
Videót megnéznék róla (és szerintem mások is)
Hali.
A harmadik képen lévő fekete kézvédőnek mennyi az ára?
Szia nekem van egy gyári dobom ami ki van herélve de az összekötő csöve jó. Nekem nem Kell, ha küldesz egy cimet akkor postadíjért a tied.
Eladó! ARP sportkipufogó, sport kormány, frissen matricázva, új olaj-olajszűrő, új légszűrő, lengőkarokba tűgörgők újak, csapágyak újak, első-hátsó fékbetétek alig vannak kopva, új hátsó tárcsa, DWT felnik elöl-hátul Maxxis RAZR gumikkal, váz homokfújva, porfestve, új dugattyú, hüvely, vezérműlánc, szelepek. Összefoglalva erre a motorra még évekig nem kell költeni, csak menni vele. 680.000Ft
0630-273-1779
LTR 450 csere érdekel ráfizetéssel is!
Szervusz!
440e
Jó lenne egy sérült gyári kipufogó is aminek a cső része még épp.
A dob része nem érdekes.
Mi az ára a gyári dobnak?
Van itthon egy sportdobom, csak azért kéne hogy levágjam róla a cső
részt, hogy össze tudjam varrni a sportdobbal.
Vagy ha van csak olyan cső részetek ami a gyári dob elött van,
nekem az lenne a legjobb mert nem kéne egy gyári dobot megvágnom.
Szia.Van hívj ha még aktuális.06 30 231 79 20
Szia! Mi az ára?
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Szia! Van gyári dóbóm! Csőrőgj ha érdekel! 20-391-5561
Milyen árban mennek a gyári kipufogók ltz 400 ra?
Valakinek esetleg jó áron?
Üdv Urak!
Cserélném Kxf 250 -ltz 400-ra
06202902288- Attila
szia! köszönöm szépen add meg a szàmod és akkor felhivlak.
üdv!
Szia van egy ilyen kormány kapcsolóm sose volt használva, vadi új. Ha érdekel ingyen odaadom.
Suzuki ltz 400-as quad-ot vennék max 500 000ft-ig !
Akinek van ,vagy tud kérem irjon! Hibás vagy hiányos is érdekel!

bohner94@citromail.hu
Köszi szépen nagy király vagy :)
A szezon előtt biztos megcsinálom, kb aprilis környékén, ha megvan linkelek majd képet.
Köszi még egysze
Szerintem felmegy , gyakorlatban még nem próbáltam , én is csak tervezem , szerintem felmennek , de én is itt olvastam utána van sok kép , ill amerikai-angol nyelvű leírás , tapasztalatok http://www.suzukicentral.com/f... Ha megcsinálod dobj majd egy-két képet fel .
SZia
Igen nagyon sokat segítettél. yfz450es féke egyből rámegy az ltz gyári felfogatás helyére? A védőlemezzel nem lesz probléma mert már elhajítottam :D
UI: a képek a www.suzukicentral.com -ról vannak
Csáó ! Igen létezik én is most akarok cserélni komplett első fékrendszert , ha csak féknyerget akarsz cserélni akkor szerintem YFZ 450 féknyergét ajánlanám ez a legköltséghatékonyabb ebay - ről 22 Eft. től (/pár) vannak használt ,de szép állapotúak . annyi módosítást kell csinálnod rajta ,hogy a féktárcsát védő lemezből le kell vágnod mert nem fér el a nyereg . Remélem tudtam segíteni .

www.facebook.com/duneracing
Üdv marci
Szia!

Nekem már volt egyszer egy ilyen problémám.
A kormányon lévő indítógombtól jön le egy vezeték és kb. 25 cm múlva van egy csatlakozó, ott volt szakadás a csatlakozó előtt a vezeték végénél, ahol a saru van rajta. Ott is nézd meg szerintem, mert lehet ott is a baj.
Bármilyen tipusban?
Szia,
még én sem csináltam, de te se csinálj, mert nem erre való az LTZ.