Eladó! ARP sportkipufogó, sport kormány, frissen matricázva, új olaj-olajszűrő, új légszűrő, lengőkarokba tűgörgők újak, csapágyak újak, első-hátsó fékbetétek alig vannak kopva, új hátsó tárcsa, DWT felnik elöl-hátul Maxxis RAZR gumikkal, váz homokfújva, porfestve, új dugattyú, hüvely, vezérműlánc, szelepek. Összefoglalva erre a motorra még évekig nem kell költeni, csak menni vele. 680.000Ft
0630-273-1779
LTR 450 csere érdekel ráfizetéssel is!
Mi az ára a gyári dobnak?
Van itthon egy sportdobom, csak azért kéne hogy levágjam róla a cső
részt, hogy össze tudjam varrni a sportdobbal.
Vagy ha van csak olyan cső részetek ami a gyári dob elött van,
nekem az lenne a legjobb mert nem kéne egy gyári dobot megvágnom.
Szerintem felmegy , gyakorlatban még nem próbáltam , én is csak tervezem , szerintem felmennek , de én is itt olvastam utána van sok kép , ill amerikai-angol nyelvű leírás , tapasztalatok http://www.suzukicentral.com/f... Ha megcsinálod dobj majd egy-két képet fel .
SZia
Igen nagyon sokat segítettél. yfz450es féke egyből rámegy az ltz gyári felfogatás helyére? A védőlemezzel nem lesz probléma mert már elhajítottam :D
Csáó ! Igen létezik én is most akarok cserélni komplett első fékrendszert , ha csak féknyerget akarsz cserélni akkor szerintem YFZ 450 féknyergét ajánlanám ez a legköltséghatékonyabb ebay - ről 22 Eft. től (/pár) vannak használt ,de szép állapotúak . annyi módosítást kell csinálnod rajta ,hogy a féktárcsát védő lemezből le kell vágnod mert nem fér el a nyereg . Remélem tudtam segíteni .
Nekem már volt egyszer egy ilyen problémám.
A kormányon lévő indítógombtól jön le egy vezeték és kb. 25 cm múlva van egy csatlakozó, ott volt szakadás a csatlakozó előtt a vezeték végénél, ahol a saru van rajta. Ott is nézd meg szerintem, mert lehet ott is a baj.
Videót megnéznék róla (és szerintem mások is)