Köszi a választ.
Nekem nem kellene egy ilyen szinten átalakított quad, legtöbb ember kise tudná motorozni. De azért dicséretes hogy össze tudtátok rakni (tudom rengeteg meló volt vele), és működőképes, használható! És jó látni hogy vannak ilyen elmebeteg (jóértelemben) emberek akik kitűnnek a többi közül. Azért azt sajnálom hogy kikerült innen a quad...
Nem egy képről mondom. Mondjuk nem írtad oda hogy pályázol vele verseny szinten, azért van festve is. így simán el lehet rá költeni annyi pénzt. Simi gyuszi pályáján nyomod
Látom nem érted mit akarok belőle kihozni. Én nem akarom eladni annyiért, akkor vegyél 1.7-ért újat. Azt elárulnád, hogy egy képből, hogy tudod felmérni az állapotát? Mert ha fel tudod, elég ügyes lehetsz.
igen megnéztük. nagyon egyben van. nincs oxid réteg sehol, nem kotyog , és mikor elindulsz vele érzed is hogy nem lóg semmi.
Nem leblamálni akartam, de azért a számlákat és a kicserélt alkatrészeket ne dobd messzire
Nem kézzel lett átfestve! Tudod mit jelent az a porfestés? Az lehet, hogy a haverod ltz-je 650 volt és szépek az idomok, de megnéztétek már pl a csapágyakat, lengőkarok tűgörgőjét, stb? Ebbe a quadba 1,2 millio van, garantáltan költségmentes. A "papagály" színről meg annyit, hogy legalább egyedi, nem fehér/sárga/fekete-kék, amilyen az összes többi.
Már ne is haragudj ,de miért kellett kézzel átfesteni az alkatrészeket ? szomszédom most vett (békés megye) egy szalon,karcmentes fehér ltz-t 650e Ft ért. A te példányod eléggé visszatartó, ha nem lenne papagáj meg is venném
A quadot az öcsém vette meg attól a sráctól akinek építettem és kivitte angliába kapott angol rendszámot és a mai napig boldogítja vele a londoni rendöröket. A lámpáknál nem nagyon akad ellenfél.
ha igen szerdán elugranék érte