Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia,
tudok segíteni a műszakiztatásban, ha érdekel, hívj. Érd: 20/391-5561
Szia,
hívj fel, tudok neked segíteni! Érd: 20/391-5561
Megszokott megsérülni az indító relé, azaz az aksi és a tank elejéig érő fő kábelköteg? Mert még mindig elektronikai problémám van. Kimérettem az önindító relé jó, aksi jó, önindító jó, az indító relé és az önindító közötti két vezeték jó, és még mindig nem indul.
most kiszedtem a kábelköteget ami a tankig ér hátulról (Nem kis meló) azt próbálom kiméregetni, illetve van egy kábel a tanktól a kormányig és az indító gomb.
Volt már valakinek ilyen problémája? Cserélnem kellene a fő kábel köteget? Szokott ez sérülni? Milyen árban van egy ilyen fő kábel köteg? 2006 os Lt-z 400
Sziasztok!

LT-Z 400-t műszakíztatnék, és a következő dolgok kellenének hozzá ha valakinek lenne esetleg:
kormánykapcsoló (szívatós, indexes, dudás, elakadásjelzős, önindítós, lámpakapcsolós), 4 db index, 2 db tükör, duda, rendszám világítás.

Ha valaki tudna segíteni azt megköszönném.
Üdv!
Köszönöm szépen a válaszod!
Még lenne pár kérdésem, ha nem jelent gondot, kérlek dobj nekem egy mailt! Sajna privátot nem tudtam írni! :(
ifjvarga@hotmail.com
Köszi
Küld egy elérhetőséget a mikrotti(kukac)gmail.com-ra és megbeszéljük mi kellene. köszi
ütköző: 10000Ft
a lengőkarok azok párban eladóak: 20000Ft
Szia,
most, per pillanat nincs semmi ilyenem!
Sziasztok!
Ha valaki tud, akkor az állítható kormányösszekötő engem is érdekelne. Viszont ami jobban érdekel. Létezik ltz400-ra két dugattyús féknyereg? Ha nincs hozzá akkor más motoré, amit kisebb módosítással fel lehet rakni.
Segítségeteket előre is köszönöm.
Csinált valaki már hótolót ltz 400 ra?
Eladó.! Érdeklődni : 06 30 312 0894
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Ltz-400-ra keresek széles első futóművet,vagy houser mintára után gyártottat gömb csuklóstól kormány összekötőstől.
Minimum 130cm-ig állítható legyen,vagy olyat aki ilyet tud gyártani.
Tel.:20/3960395
35000ft 2 db Mejik űtkőző érdekel? Alsó lengőkar 15000ft -db Érd 20-391-5561
Hello! Attól függ, hogy milyen árban adod?! :)
Szia! 21x10-8 as van! Ez nemjó?
Hello! Első ütközőt és jobb alsó lengőkart mennyibe adnád?
Hello! Tudtok olyan kereskedőt, vagy van itt valaki akinek van 22x11x8 -as kutyacsont mintás új vagy újszerű gumija eladó?
Szia! Nekem 440 henger és Yoshimura vezérműtengelyek vannak bent.
Ha most tervezed, hogy veszel akkor számolj egy nagyobb karbival és hozzá a yoshi elektronikát is. ;) Ezzel a szettel simán tudja amit az LTR!
Ltz-400 Bontódik
Szia! Józsi! olyan kérdésem lenne hogy esetleg te 250 es ltz nem árulsz e vagy nem tudsz beszerezni.e ?:) Vagy esetleg trx 250 ?:) vagy van most Valamien rendszámos Quadod ?:) üdv!
Sziasztók 2db ltz 400 bontodik! Érd 20-391-5561
Szia! 20000ft -db Hibátlanók! Érd 20-391-5561
szét kell nézni a piacon.
400-450 körül vannak már 250es suzukik, hondák