Esetleg valaki nem tudja, az ltz-nek a gyári teleszkóp beállításait?
Most vettem egyet, aztán ami előtte volt az jó volt, ez meg úgy el van tekergetve sztem, mint az állat és így elég rossz vele menni.
Előre is köszönöm!
Hali elsőidom engem is érdekelne,+ a gyújtás kapcsolónál a kis 3szög is (esetleg egy teljes idomszett),hétvégén volt egy nagy perec eltörtek a felfogatásai,meg a fekete patentok kellenének!
geringerbazsi@citromail.hu jöhetnek az árak vagy kár ide is.
köszi
Üdv!
Karburátor problémám támadt,de nem tudom orvosolni,mert gányolva lett a súbertű tartója.Nem tudjátok,hogy lehet beszerezni ,vagy valakit akitől bontott karbiból meg lehetne vásárolni?Ezért a kis alkatrészért nem szeretnék megvenni egy egész karbit.
Eladó vadonat új szelepszár szimeringek (4db) Suzuki LTZ 400 típusú quadba vagy DRZ 400 motorkerékpárba!
Suzukitól megrendeltem, de végül a tömítés szettben is volt, ezért teljesen bontatlan csomagolásában eladó!
Ára 7400 Ft volt a Suzukitól (rajta van a címke is)!
holnap feltérképezem mi kellene!
bovden jó lett sokkal jobb a gép,csak most kicsit megfáradt
Esetleg valaki nem tudja, az ltz-nek a gyári teleszkóp beállításait?
Most vettem egyet, aztán ami előtte volt az jó volt, ez meg úgy el van tekergetve sztem, mint az állat és így elég rossz vele menni.
Előre is köszönöm!
mennyi lenne a yoshimura dob?
köszi
Várom!
Köszi!
geringerbazsi@citromail.hu jöhetnek az árak vagy kár ide is.
köszi
Karburátor problémám támadt,de nem tudom orvosolni,mert gányolva lett a súbertű tartója.Nem tudjátok,hogy lehet beszerezni ,vagy valakit akitől bontott karbiból meg lehetne vásárolni?Ezért a kis alkatrészért nem szeretnék megvenni egy egész karbit.
Eladó vadonat új szelepszár szimeringek (4db) Suzuki LTZ 400 típusú quadba vagy DRZ 400 motorkerékpárba!
Suzukitól megrendeltem, de végül a tömítés szettben is volt, ezért teljesen bontatlan csomagolásában eladó!
Ára 7400 Ft volt a Suzukitól (rajta van a címke is)!
Tel: 0630/9312-986
e-mail: ifjvarga@hotmail.com