G.Bazsi! 5 nappal ezelőtt (Okt. 18) itt a fórumon fényképpel feltettem 1 AXO BOXER csizmát,Magamnak vettem mert 44-est hordok, 44-es van beleírva is, de egy kicsit nyom elől.Tehát valójában csak 43-as!..istván.. 06-30-8595-282
Helló Józsi,sárga kézvédőd van e ltz-hez?képeidnél látok még légszűrőt,(mennyi lenne)
szeretnék még kuplung bovdent(újat) és még olyan gondom lenne,karbi alatt van egy leeresztő csavar,gumi csővel a végén,szivárog a benzin,mitől lehet,tömítés vagy azt a kis csavart kellene kicserélnem?
előre is köszi!
jah 43 as qudos csizmája van e valakinek?
Hali,a yoshimura elektronika felől érdeklődnék,nekem is ez van fent elég hamar letilt(ledadog) kérdésem az lenne lehet e rajta álitani vagy valahogyan szabályozni?esetleg valami leírás róla?Köszi Bazsi
helo.
senkinek se kellett a váz. nem tudtam eladni. ez után úgy döntöttem hogy felujítom a blokkját és összeállítom újra a gépet, és használni fogom. maszk nélkül nagyon bután nézne ki, így nem adom el. bocsi.
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Szürö és bovden van nekem is ha még aktuállis.Üdv :Zsé
szeretnék még kuplung bovdent(újat) és még olyan gondom lenne,karbi alatt van egy leeresztő csavar,gumi csővel a végén,szivárog a benzin,mitől lehet,tömítés vagy azt a kis csavart kellene kicserélnem?
előre is köszi!
jah 43 as qudos csizmája van e valakinek?
senkinek se kellett a váz. nem tudtam eladni. ez után úgy döntöttem hogy felujítom a blokkját és összeállítom újra a gépet, és használni fogom. maszk nélkül nagyon bután nézne ki, így nem adom el. bocsi.