Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ltz 400 Alkatrészek! érd 20-391-5561
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Ltz400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Jajám ahogy popikjani is írja, egy foggal/szemmel elraktad a vezérlést. "Összefelé állnak a jelek felül, pedig ha nyúlt a lánc inkább szétfelé kéne állniuk.
egy szemmel elvan téve a vezérlés
Hali!Van nekem egy Suzuki ltz 400-as,olyan problémám van hogy az első gázteleszkópom nem csillapít/nagyon gyenge/ha valaki tud legyen szíves segíteni Köszönöm!
Szia érdekelne pár dolog Tudnál nekem e-mailt írni?
quados0120@freemail.hu
Vagy Csörögj rám : 06 30 312 0894
Szia.Megvásárolnám az alkatrészeket hívj fel.06 30 231 79 20.Kösz Zsé.
Kérdésem lenne még,hogy a dekompresszor a vezérműtengelyen állhat rosszul vagy annak meghatározott helye van és nem állhat máshogy?
Az említett jeleltolódás.Valamennyire látszik is,hogy a szemek sem ülnek rendesen a fogaskerékben.
benzin, vagy levgő talán? falslevegő?
semmi gáz, ez még nem okozhat gondot... ennél sokkal rosszabbat is láttam... használt láncot meg ne tegyél rá. az új lánc pontos, azzal lesz igazán jó helyen a vezérlés! meg élég meghatározó alkatrész
Szia! Érdekelnének a cucók! Csőrőgj rám 20-391-5561
quados.jozef: A két hátsó itp felni db-ja mennyi?
Sziasztok!
Eladó 2db hátsó Dunlop (20x10x9) gumi LTZ 400-ra.
A gumik kopottak, de még használható állapotban vannak, ahogy a képek is mutatják.
Ár: 2db: 10.000Ft +posta
Érdeklődni telefonon: 06 20 3131 438
Sziasztok.
Eladtam a quadot és megmaradt egy
gyári kipufogóm,
2db gyári hátsó gumi (kopott), de még a kopásjelző felett van egy picivel
sarokvédő műanyag az egyik törött a másik jó, kerettel együtt,
olcsón ÁRON alúl eladók.
ELADŐ ltz 400 jó állapotban!
LTZ 400 utcai gumik jó állapotban eladók!06703802663
ltz 400 kipufogók eladók!06703802663
Sziasztok van egy problémám. LTZ400- om van. amikor beindítom felpörög a forulat. De melegen is néha. magától mintha szivatot adnekrá. de valamikor nem. mitől lehet ez? ötlet? 5 hónapja nem indítottam rá mert sjnos nem volt idöm. lehet csak a fúvóka a karburátorban? vagy más?
Hello zsé az ltz 400 alsó haspáncél méreteit letudnád írni mert szeretnék egyet csinálni láttam a hirdetésid között egyet és olyat szeretnék.
Nemtudja valaki véletlenül hogy az LTZ400as kipufogó dobja passzol TRX400 ra? Szóval ha veszek egy sportdobot ami LTZ re való akkor azt nagy macera rárakni a TRX emre?
Szia.Van majdnem újak 20 ezer ft.
Szia.Van nekem is 40 ezer töl kompletten.
Köszönöm a felajánlást,de valószínű inkább cserélünk újat.Ha már úgy is megint meg kell bontani a blokkot.De majd a tulaj eldönti melyik éri meg jobban.