Jajám ahogy popikjani is írja, egy foggal/szemmel elraktad a vezérlést. "Összefelé állnak a jelek felül, pedig ha nyúlt a lánc inkább szétfelé kéne állniuk.
Hali!Van nekem egy Suzuki ltz 400-as,olyan problémám van hogy az első gázteleszkópom nem csillapít/nagyon gyenge/ha valaki tud legyen szíves segíteni Köszönöm!
semmi gáz, ez még nem okozhat gondot... ennél sokkal rosszabbat is láttam... használt láncot meg ne tegyél rá. az új lánc pontos, azzal lesz igazán jó helyen a vezérlés! meg élég meghatározó alkatrész
Sziasztok!
Eladó 2db hátsó Dunlop (20x10x9) gumi LTZ 400-ra.
A gumik kopottak, de még használható állapotban vannak, ahogy a képek is mutatják.
Ár: 2db: 10.000Ft +posta
Érdeklődni telefonon: 06 20 3131 438
Sziasztok.
Eladtam a quadot és megmaradt egy
gyári kipufogóm,
2db gyári hátsó gumi (kopott), de még a kopásjelző felett van egy picivel
sarokvédő műanyag az egyik törött a másik jó, kerettel együtt,
olcsón ÁRON alúl eladók.
Sziasztok van egy problémám. LTZ400- om van. amikor beindítom felpörög a forulat. De melegen is néha. magától mintha szivatot adnekrá. de valamikor nem. mitől lehet ez? ötlet? 5 hónapja nem indítottam rá mert sjnos nem volt idöm. lehet csak a fúvóka a karburátorban? vagy más?
Nemtudja valaki véletlenül hogy az LTZ400as kipufogó dobja passzol TRX400 ra? Szóval ha veszek egy sportdobot ami LTZ re való akkor azt nagy macera rárakni a TRX emre?
Köszönöm a felajánlást,de valószínű inkább cserélünk újat.Ha már úgy is megint meg kell bontani a blokkot.De majd a tulaj eldönti melyik éri meg jobban.
quados0120@freemail.hu
Vagy Csörögj rám : 06 30 312 0894
Eladó 2db hátsó Dunlop (20x10x9) gumi LTZ 400-ra.
A gumik kopottak, de még használható állapotban vannak, ahogy a képek is mutatják.
Ár: 2db: 10.000Ft +posta
Érdeklődni telefonon: 06 20 3131 438
Eladtam a quadot és megmaradt egy
gyári kipufogóm,
2db gyári hátsó gumi (kopott), de még a kopásjelző felett van egy picivel
sarokvédő műanyag az egyik törött a másik jó, kerettel együtt,
olcsón ÁRON alúl eladók.