Üdv!
Vezérműlánc cseréhez készülök.Érdeklődni szeretnék szelephézagolással kapcsolatban.Valószínűleg nem lesz elég csak láncot cserélni.Milyen méretű hézagoló kell,neten láttam több méretben is.Vastagság meghatározásához van táblázatom a szerelésiből,de ott nem említ átmérőt.Motoros webáruházban mutatott 4 fajta átmérőben is.Ha tudtok ebben jó tanácsot adni,írjátok meg nekem.Kösz!
Lehetséges a postai utánvétel.
Ennek a költsége 1500 forint 50 kg. ig.
Ez a gumi 4 rétegű rengeteget eladtunk már, de csak pozitív visszajelzéseink vannak.
Kb. olyan minőség min a Kenda, Mitas, stb... Az ár érték aránya kiváló!
Szia! Erdekelne a 3300 cikkszamu 21x7x10 quad elsogumi! Tudnal rola irni hogy milyen ez a wanda gumi? Postai utanvet lehetseges? ez is tobb retegu mint a maxxis? Koszi elore is!
- gyári, új Kerekezővas.! 14.000 Ft
- használt , jó állapotban lévő hátsó idom.! ez minimálisan alkuképes 13.000 Ft
-AGV rc5 M es méret 20.000 Ft + ajándék szemüveg.!
-First Racing ruha Nadrág: 26 os! Mez: 12 es! 13.500 Ft IRÁNYÁR
Szia Ripso7!
Örülök, hogy tetszenek a telók! Lehet állítani, de ne állítgatsd szerintem, mert nincs értelme, a gyári értékek teljesen jók! Ha bármi kell csak szólj!
Üdv a mai nap megérkeztek a teleszkópok. Minden elvárásomnak megfelelnek ezért nagyon szépen köszönöm.
Ám volna egy kérdésem,hogy lehet a teleszkópot állítani? Mármint a gáz mennyiségét vagy ilyesmi állítási dolgok érdekelnének.
Köszönöm előre is.
Üdv.: Quados RIPI
LTZ 400 alkatrészek eladók! Érd: 20/391-5561