Helló.!
Érdekelne engem gyári Hátsó ill Első Felni.!
Milyen árak körül mozognak ezek db-ra pl? meg ami nincs nagyon leütve.?
ha lehetne írnátok árakat ? Köszi.!
Eladóóóó.!
1. LTZ- re való Hátsó Sárga idom.! Jó állapotban.! 18.000ft
2. Wrp Sport kipufogó újszerű/karcmentes.! 50.000 ft
3 gyári Kerekezővas.! újszerű.! a kis kerekek még nem értek le. 15.000ft
Sziasztok! Eladó a képen látható haspáncél. A gépen volt fent, amikor vettem. De kapott egy eredeti Suzuki-t. Ez 3 mm-es alu lemez, megvannak a felfogatási dolgai is, amivel feltették. Ha valakinek kell, vagy valami értelmes dologra cserélné ... Várom az ajánlatokat itt vagy lsaab kukac freemail pont hu címre!
Szia Jaszipapa!
Egy idomszettet tudok adni már 15.000 ft-ért is, de van 50.000 Ft-ért is, állapottól függ. Ülést is tudok adni 10-20.000 Ft, az is állapottól függ!
Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
Szia Jozef!
Valóban nem leveleztünk, de a mivel ez egy nyilvános fórum ezt elég sokan olvassák, többek között én is. Ezért szerettem volna felhívni a figyelmedet és másokét is, hogy jó volna ha értelmezhető és olvasható szavakban és mondatokban írnák le a mondanivalójukat. Nem kifejezetten a személyednek szólt, csak a te írásod verte ki nálam a biztosítékot.
Egyébként örülök, hogy segíthettem, elég jó lett a helyesírásod.
Köszönöm!
Vázvédő 8 ezer.
Érdekelne engem gyári Hátsó ill Első Felni.!
Milyen árak körül mozognak ezek db-ra pl? meg ami nincs nagyon leütve.?
ha lehetne írnátok árakat ? Köszi.!
http://citybike.hu/spd/PG2560/...
Keresd őket bizalommal.
Iá:620
70 414 20 94
Uj 10ezer / db.
Lánc + kerekek. 10-15 ezer a garnitura.Üdv Zsé.
Ltz generátorom van egy eladó, ha valakinek kell, olcsón megválnék tőle.
1. LTZ- re való Hátsó Sárga idom.! Jó állapotban.! 18.000ft
2. Wrp Sport kipufogó újszerű/karcmentes.! 50.000 ft
3 gyári Kerekezővas.! újszerű.! a kis kerekek még nem értek le. 15.000ft
Tel.: 06 30 312 0894
Szívócsonkra fújjak valami sprayt?
Suzuki LTZ 400 2004-es.
Van minden, amit kérsz: féktárcsa 5.000 Ft/db, láncszett első-hátsó fogaskerékkel, nagyon keveset használt, Did 520-as, ára: 25.000 Ft.
Egy idomszettet tudok adni már 15.000 ft-ért is, de van 50.000 Ft-ért is, állapottól függ. Ülést is tudok adni 10-20.000 Ft, az is állapottól függ!
Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
Valóban nem leveleztünk, de a mivel ez egy nyilvános fórum ezt elég sokan olvassák, többek között én is. Ezért szerettem volna felhívni a figyelmedet és másokét is, hogy jó volna ha értelmezhető és olvasható szavakban és mondatokban írnák le a mondanivalójukat. Nem kifejezetten a személyednek szólt, csak a te írásod verte ki nálam a biztosítékot.
Egyébként örülök, hogy segíthettem, elég jó lett a helyesírásod.
Köszönöm!