Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm a segítségeteket.Este teszek fel képet a szétszedés elötti állapotról.Ennél jobban el volt tolódva a jel,sőt egymáshoz képest is a két tengelyé.A 15 szemet leszámoltam,az meg volt,de akkor nagyon nyúlott lehet a lánc,ha egymáshoz képest is eltérő.Igaz lehet,hogy a feszítő sem úgy teszi a dolgát.Kiszedem majd és megnézem mennyit enged kifelé a fogazása.
Ehhez köthető akkor az a jelenség is,hogy nagyobb terhelésnél leropog?Ez szétszedés elött is és után is megmaradt.Karbi gyári,nincs szétbarmolva sem fúvókázva.
Szia.Jó állapotú bontott 8 ezer a lánc + feszítő .
Köszönöm! Átgondolom, és jelentkezem!
Sziasztok! Meg tudja mondani valaki,hogy hol tudok venni egy szervizkonyvet?
nem olyan dráma, ne ijedj meg, cserélj láncot, aztán jó lesz.. A feszítőt ne húzd túl, csak amit maga beáll!
nem egész egy fogat tud elmenni a vezérlés, és akkor már nem tud feszíteni a rugó.. ha már egy fogat késik, akkor tök laza a lánc. Átugorhat.. Persze ha nincs talptömítés, vagy nagyon vékony, akkor hamarabb is.. 2és fél fognál eléri a dugattyú a kipufogószelepet a kipufogásnál..
14e ft környéke az új DID lánc. Feszítő nem kell új az rugós, csak vissza kell tolni. Nem emlékszem, hogy nekem ennyire elmászott volna a vezérlés... Keresek képet hátha megvan még
Üdv!
Kösz a választ.Megállapításom szerint már cserére érett a lánc,de mivel elötte így ment,nem gondoltam rá ,hogy baj lehet.Valószínű az is közrejátszik,hogy minden át lett mozgatva,és talán egy kicsit másabb módon áll minden.Ott már gyanús volt,hogy nem tudtam rendesen jelre állítani a vezérlést.De elötte csináltam képet,és akkor is úgy állt.Dilemmába is voltam,mivel egy teljes fogat át lehetett rakni,de csak a kettő közt állt jelen.Ha áttettem előre,akkor a jel alá ment a fogaskerék jele,ha egy vissza,akkor meg feljebb.De az utóbbit választottam,mivel nyúlott a lánc,így hátrafelé húzza meg a fogaskerekeket megfeszítéskor.
Nézek egy láncot hozzá,meg gondolom a feszítőt is cserélni kell.
Mennyiért vesztegetnek egy vezérműláncot mostanság?
Üdv!
Lehetséges hogy a lánc az oka.10Nm a lehúzás mértéke.
Szia Gergely!
A hátsó lengőkar 25.000 Ft, hozzá himba 5.000 Ft, hátsó tengelycsapágyház 30.000 Ft. Nagyon jó csapágyak vannak benne, amit cserélned sem kell. Ebben az árban elpostázom, ha minden kell. Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
Nekem is volt hasonló problémám már. Hengertalp és hengerfej tömítést cseréltem és amit beépítettem vékonyabb volt mint amit kivettem. Ez a pár tized elég volt ahhoz hogy a vez.mű lánc feszítő ne tudja megfeszíteni rendesen a láncot, annyira a határon volt. A megoldás az volt, hogy kivettem a láncfeszítő alól a tömítő alátétet és pasztával összeraktam, amíg megjött az új vezérműlánc.

Egyébként lehet szelephézagot is állítani, lapkákkal amik a szelepen vannak a kupakok alatt. Ezeket kell cserélni, többféle vastagságú van belőle. A megfelelő szelephézagot megtalálod itt a fórumban, már volt szó róla, keress rá, de ha szétszedés előtt jó volt akkor nem az lesz a baj. Azért nem árt ellenőrizni.
Szia! Hátsó lengőkar érdekelne, himbával együtt, de csak is olyan ami nincs repedve, hegesztve, valamint a csapágyházak bennük nincsenek kikopva! Ha van neked írd meg légyszi mennyi lenne postával együtt. Előre is Köszi Sz.Gergely
vezérmülánc ........a szerelöd mennyi nyomatékkal dolgozott
Szia! Van tőbb garnitura! 15000től 25000 ig
Suzuki ltz 400 két hátsó felnit vásárolnék.
Ajánlat mellé árat is ha kérhetem.
Sziasztok!
LTZ-400 alkatrészek eladók! Érd: 20/391-5561
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
Sziasztok!
LTZ 400 alkatrészek eladók! Érd: 20/391-5561
Sziasztok!
Üdv!
Érdeklődnék attól,aki jártas a blokkszerelésben.Múltkor írtam,hogy javítottam egy LTZ-t.Minden jól működött,szépen ,indul is,váltó nagyon jó lett.Viszont a szelepektől erős zörgő hang jön.Lehet valahogy ezeken szelephézagot állítani.Sajnos a vezérműlánc kissé nyúlott már,így egy picit eltolódtak a vezérlés jelei.Viszont szétszedés elött nem volt ennyire zajos a hengerfej.Mindent nyomatékkal húztam le szerelési szerint.Arra gondoltam,hogy talán a dekompresszor nem áll jól,de azt nem szedtem szét.Van valami ötletetek,hogy mi lehet ez a hiba?
Eladó ülés fűté quadra! kapcsolóval stb...8000/fűtés,annak aki télen is quadozik...
Üdv! Eladó 2db maxxis első quad gumi 21x7x10. 25000ft/2db irányár.