Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20-391-5561
Eladóóóó.!
1. LTZ- re való Hátsó Sárga idom.! Jó állapotban.! 20.000ft
2. Wrp Sport kipufogó újszerű/karcmentes.! 50.000 ft
3 gyári Kerekezővas.! újszerű.! a kis kerekek még nem értek le. 15.000ft

quados14@citromail.hu ha érdekel valami ide írhatsz minden délután vagy este nézem. !
Szia Alex!
Per pillanat nem tudok 8-as felnit adni, 9-es és 10-es hátsó felnik vannak. Viszont 8-as hátsó új Dunlop gumik vannak!
Szia Pbéla1!
Nem tudom miért pont engem cseszegetsz? Főleg, hogy veled még sosem voltam levelezésben szóval, majd akkor jelezd a problémád, ha a Neked szánt üzit nem tudod elolvasni! Addig is hagy engem békén ráérős tanár bácsi!
Szia Yamahás88!
Igen van vázvédőm, 14.000 Ft a 2db. Zsír újak! Hívj, ha érdekel: 20/391-5561
Ha jól láttam van a feltöltött képeid között ltz re való vázvédő mennyi annak az ára?
Szia József. Ha jól tudom te Soltvadkerti vagy?!Te lennél a legközelebb!(Páhi). A Marving dobot mennyiért adnád,illetve van hátsó tárcsád, fék pofákkal?!Tudnál erről a 3 dologról küldeni közelebbi képet ill. árakat a quadorzo400@citromail.hu-email címre?Előre is köszönöm. Üdv.:Feri
Szia.Van hívj ha még érdekel:06 30 231 79 20.
Sziasztok! Vészleállító érdekelne de nem a gyári hanem ami ilyen kihúzós nem tudom hogy hívják pontosan ha lehet kérnék képet meg árat! Előre is köszi mindenkinek!
Ltz 400 Alkatrészek! Érd 20*391*5561
köszi a tanácsot!
Szélesitőm van előre!
Szia! Van! Érd 20-391-5561 Újszerű!
Hy! 2db raptor 660 as első felni után keresgélek, ha vki tud irjon milyen árban!
Köszönöm
Heló!
Érdeklődnék,hogy van-e 8-as méretben feni?
SZiasztok
Kellene nekem világoszöld vagy UV zöld fém fékcső. Előre 2*140cm-es hátulra 1 db 60cm-es. Tudna ebben valaki segíteni?
Eladóóóó.!
1. LTZ- re való Hátsó Sárga idom.! Jó állapotban.!
2. Wrp Sport kipufogó újszerű/karcmentes.!
3 gyári Kerekezővas.! újszerű.! a kis kerekek még nem értek le,

Ha komolyan érdekel valami ,tudok engedni (kivéve a kipufogót)!

Ha Érdekel írj és adok elérhetőséget.! :)
Eladóóóó.!
1. LTZ- re való Hátsó Sárga idom.! Jó állapotban.!
2. Wrp Sport kipufogó újszerű/karcmentes.!
3 gyári Kerekezővas.! újszerű.! a kis kerekek még nem értek le,

Ha komolyan érdekel valami ,tudok engedni (kivéve a kipufogót)!

Ha Érdekel írj és adok elérhetőséget.! :)
Szia.Van használt jó hívj:06 30 231 79 20
csáó.!
50.000 ft.!
Nem tudom, hogy motoros tapasztalatod van-e, mert ha nincs, akkor pl. egy Ozark szerintem jó választás. Nem kell kuplungolni, de mégis lehet váltani, és nem fogod megutálni a folytonos szerelgetés miatt a quadozást.(már ha nem leharcolt gépet veszel). Ja, és abból is lehet kapni még talán rendszámosat. Az Ltz szerintem kicsit erős kezdésnek, kicsit nem figyelsz oda, és tud meglepetést okozni.
Hello,

Szuksegem lenne egy lancvezetore.
Ha valaki tud ilyen ajanlani kerem tegye meg.

Koszonom!
Hello! Wrp Sport kipufogó újszerű karcmentes mennyi az ára? Meg telefon szám.