http://youtu.be/R-YD9uWGLWU Videóm! Nézzétek meg ha kiváncsiak vagytok rá.! :D
majd megpróbálom ide is felrakni! lehet nem nagyszám de én örülök h már így is megy..! :D
július végére, azaz július 27-28-29 újabb quadtúrát szervezünk az Erdélyi szigethegységben.
Várunk minden quad, atv, és terepmotorost akik szívesen kipróbálnák magukat a romániai Ny-i Kárpátokban egy 3 napos túrán!
Info, ill. jelentkezni : quadkaland@gmail.com
Köszönöm az infót. Élni fogok majd vele.
Mondjuk az enyémen lett egy két változtatás a stabilitás érdekében. Elől hátul 10-10 cmerrel szélesebb + 8cmerrel hosszabb a lengővilla. Na mindegy majd kiderül milyen lesz.
A lényeg kösz mégegyszer a segítséget.
Köszönöm a válaszod. A 150et csak úgy írtam, a lényeg, hogy ha kimegyek az autópályára, akkor tudjak 120at menni úgy hogy ne nyélgázon. Nem akarom a kicsikét megterhelni azért. kb mennyit megy így a tied?
+ honnan szerezted?
SZiasztok!
Nekem egy számmal nagyobb fogaskerék kellene előre mint a gyári és hátulra 5-6tal kisebb. Asszem legalábbis gyári van fenn nekem, valaki letudná írni hány foga van a gyáriaknak?
Most végre kb 100-105-öt megy. AMit szeretnék hogy végre menyjen kb 150et és tartósan lehessen vele menni 120-130at.
Ha valkainek van ilyen fogaskereke az írjon vagy azt hogy hol lehet eszerezni hozzávalót.
Válasotokat, segítségeteket előre is köszönöm!
2006 os évjárat. extrával 750000 azok nélkül 65000