Ha bemész egy csapágy boltba ott tudsz venni hozzá szerintem megfelelő zsírt (megmondod hogy sár fogja érni).
A levegőszűrő és a lánc is a használattól függ, hogy milyen időnként kell kitakarítani vagy befújni. egy egész napos quadulás után,(nyári porban) akár már egy alkalom után tisztíthatod a levegő szűrőt, de érezni fogod ha már nagyon koszos nem kao levegőt a karbi(mondjuk az már nem olyan jó)! A láncot pedig ha teheted, szinte minden használat után fújd be lánc sprayvel!
Olajat, ha most vetted a gépet érdemes cserélni(kb 2,2liter kell bele 10w50-es). Ja és olajszűrővel együtt cserélj olajat!
Még érdemes az összes csapágyat átnézned az első-hátsó futóműven.
Sziasztok.
Én nagyon kezdő vagyok hozzátok képest.
Azután érdeklődnék,hogy találtam egy zsirzó gombot az Ltz alján (középen),milyen zsir kell bele és milyen idöközönként?
Meg milyen karbantartást kell végezni rajta? Értem itt a levegőszürő tisztitást, lánc spray stb.
Ha van egy kis idötök légyszi válaszoljatok.
Köszönöm !
Sziasztok eladóvá vált gyönyörű gyári állapotban lévő LTZ RENDSZÁMOS, új DID lánc szettel, vadi új Maxis gumikkal, exrával gyári csomagtartó, teló harisnya,alu kilépő! Fényképet megtalálod róla az adatlapomon!Érdeklődni: 0620/318-4821
www.ddprint.hu