Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

4-8ezerből megvan kis munkával
www.ddprint.hu
Hali! van esetleg más minta?
Hello!
Ajanlom a következö 3M matrica szettet minden LTZ-s sport tarsamnak 03-08 evjaratik. Idöjarasallo minösegi anyagbol!
Szett ar:35E Ft.+postaköltseg.
Helló!
Jó állapotú gyári dobot keresek ltz-re
Vagy cserélem!
Helló
Milyen állapotú?
És mennyi lenne az ára?
Köszönöm a válaszod.
Hello
Mennyilenne a DVX meg hanyas évjárat?
üdv
Szia.Van hívj ha érdekel.06 30 231 79 20
Szia.Van hívj.06 30 231 79 20
Ha bemész egy csapágy boltba ott tudsz venni hozzá szerintem megfelelő zsírt (megmondod hogy sár fogja érni).
A levegőszűrő és a lánc is a használattól függ, hogy milyen időnként kell kitakarítani vagy befújni. egy egész napos quadulás után,(nyári porban) akár már egy alkalom után tisztíthatod a levegő szűrőt, de érezni fogod ha már nagyon koszos nem kao levegőt a karbi(mondjuk az már nem olyan jó)! A láncot pedig ha teheted, szinte minden használat után fújd be lánc sprayvel!
Olajat, ha most vetted a gépet érdemes cserélni(kb 2,2liter kell bele 10w50-es). Ja és olajszűrővel együtt cserélj olajat!
Még érdemes az összes csapágyat átnézned az első-hátsó futóműven.
Ltz megmaradt cuccok eladók:MOTUL OLAJ 2L
LÉGSZŰRŐ OLAJ 3/4-IG
OLAJSZŰRŐ
MARKOLAT
GYERTYA
SPY+ SZEMÜVEG
ÚJ LEMEZFELNI ÚJ GUMIVAL
ACERBIS PÁNCÉL
ALPINESTARS VESEVÉDŐ
KEREKEZŐVAS
ÁR MEGEGYEZÉS SZERINT !
Sziasztok.
Én nagyon kezdő vagyok hozzátok képest.
Azután érdeklődnék,hogy találtam egy zsirzó gombot az Ltz alján (középen),milyen zsir kell bele és milyen idöközönként?
Meg milyen karbantartást kell végezni rajta? Értem itt a levegőszürő tisztitást, lánc spray stb.
Ha van egy kis idötök légyszi válaszoljatok.
Köszönöm !
Sziasztok eladóvá vált gyönyörű gyári állapotban lévő LTZ RENDSZÁMOS, új DID lánc szettel, vadi új Maxis gumikkal, exrával gyári csomagtartó, teló harisnya,alu kilépő! Fényképet megtalálod róla az adatlapomon!Érdeklődni: 0620/318-4821
Szia, megvan még, ára: 20.000 Ft. Ha érdekel, hívj 20/391-5561
Szia! A szélesítő megvan még, 5,5 cm szélesít kerekenként. Ára: 20.000 Ft. 20/391-5561
sziasztok
ltz-hez kellene 440-es hengerszett
email: quadosati@gmail.com
Sziasztok! Ha valakit érdekel Eladó egy új Tag Metal duplaszárú kormányleszorító 22mm-es kormányhoz. 15,000Ft Tel: 06-20-662-8724
Eladó kiegészítők ltz és trx 400 hoz hívj és megegyezünk !
tel.:06 20 777 86 85
szia quados jozef! érdeklödnék a szélesitésnek mennyi az ára?
sziasztok. hűtő venti motorja van valakinek? üdv
Egy képet esetleg dobról tennél fel?
Milyen évjárat?
Helló!
2006-os
Ezzel adóddal vettem a gépet.
Szép hangja van! Egy gyári dob árért viheted!
Valaki nem tud ltz-re ss felniket?
Hali engem érdekel a csere!
Valaki nem tudja esetleg, hogy a kilépőbe a hálót honnan és mennyiért lehet pótolni?
A segítséget előre is köszi.