Hogy csinaltad?
Nekem van egy rendszamos LZT-m,de benne van a korlátozás hogy közúton nem kozlekedhetek vele... És azt mondjak nem is lehet ezt a korlátozást kivezetni mivel a Suzuki gyárilag tiltja ezeket a quadokat a forgalom elől !:/ mert nincs típus bizonyítványa
Segítsetek nekem! Szeretnek az ltz 400asomra alufelniket venni! De nem a gyariakra gondolok,hanem rendes mondjuk sokküllős vagy negativos alufelnit!?
Hol keressem? Egyszerűen nem találok
Van egy K4-es ltz-m,keresnek rá ülést (feketét),illetve fehérben idomokat,meg "műszerfalat"!
06305449677 vagy barkovicsk@gmail.com!
Ha esetleg nem valaki tud szóljon
Sziasztok!
Egy kis segítség ill. tanácsot szeretnék kérni. Cross csizma vásárlás előtt állok és nem tudok dönteni. Új és olcsóbb olyan 30e körüli vagy inkább márkás de használt? TALÁLTAM új MAVERIK és RINO csizmát. Ismeri vki? Vélemények? Használtak közül milyen márkát ajánlotok? Természetesen quadozáshoz kellene!
Nekem van egy rendszamos LZT-m,de benne van a korlátozás hogy közúton nem kozlekedhetek vele... És azt mondjak nem is lehet ezt a korlátozást kivezetni mivel a Suzuki gyárilag tiltja ezeket a quadokat a forgalom elől !:/ mert nincs típus bizonyítványa