Szia! most beszéltem a haverral. 2005 ös a gíp, sárga-fekete ,új hátsó gumók vannak rajta( csont mintás) 1.5 év műszakival rendelkezik. a matricak azt hiszem hiányosak rajta, de szerintem ez nem lényeg. én mentem vele, szerintem jó a gíp! a srác amúgy nagyon ért hozzá, hatalmas motoros, nincs félelem! amúgy gyarmati a srác ! gyms megye. a lord legyen veled!
quadosJozef: azt szeretném megérdeklődni tőlled h van a k6 osod a fekete kilépős.... ugy nem lehetne h adnám az enyém és elhoznám azt tőlled? nézd meg az enyém. hirdettem itt már keres visszább.! mert a sárga engem nagyon érdekelne :)
hali!
haspáncéloknak db-ja 15.000 két első lengőkaroknak 12.000ft a képen nem láttod de van hátső legnőkarvédőm annak az ára 15.000 az üllés pedig 20.000 megadom a számom ha érdekel valami akkor hívj 20/3915561
Köszi a választ. elolvastam a korábbi hozzászólásokat is, és megtaláltam ezt a hírdetést. Már fel is vettem vele a kapcsolatot, de nemtudtam sokat beszélni vele. Megígérte hogy ha készlessz a papirozása azonnal megcsörget. Nagyon örülnék ha összejönne a biznisz. Tudnál esetleg a quadjáról pár infót írni? vagy esetleg képet küldeni? mert mondta h tud küldeni de csak később, és addig szivesen megnézném. Ja és helyileg hol is van pontosan, mert elfelejtettem a címet . köszi előre is
Tehát akkor ha jól értem akkor 75-ért odaadod + plusz a postát te állod, mert akkor az elég korrekt ár. Az e-mail címemre tudnál róla küldeni pár képet? És akkor a többit hogy hogy bonyolódik a az üzlet privátban megbeszéljük.
Szia!
Szerintem üzemanyag gondja lesz. Valószinű eldugult a karbid. Szerintem gyújtás hibával nem pörögne. Nemrég volt az enyémnek gyertya gondja, akkor néha kihagyott és durrogott nagyon ha visszavettem a gázt, viszont a fordulatszám nem befolyásolta. Az is lehet hogy valamiért megnőtt az üzemanyagszint a karbiba és belefúl kis fordulaton. Akkor valószinű az úszó nem működik rendesen valami kosz miatt. Ha nem füstöl és nincs rendellenes hangja valószinű, hogy más baja nincs.
Remélem tudtam segíteni! Sok sikert a javításhoz!
üdv
Sziasztok! Segítséget kérek! Ltz400 as quadom betegeskedik,kis fordulaton nagyon furán duruzsol szinte durrog és leáll,de nagyobb fordulatnál semmi baja kipörög tiltásig is.De aztán lassítok és már le is fullad,és nehezen indul.Ezt egyik napról a másikra kezdte el csinálni.Mihez nyúljak először?Levegőszűrő kitakarítva,karbit nem tudom szétszedni mert az egyik csavart nem lehet kiszedni.Köszönöm előre is a jó tanácsokat!
Sziasztok. Most szeretném életem legnagyobb vágyát teljesíteni, vagyi , hogy tulajdonosa legyek egy LTZ 400 as nak. Segítséget kérnék, hogy tudtuk e ajánlani elfogadható külselyű, de normális műszaki állapotű gépet normális áron. Egy nagy feltétel van, hogy rendszámos legyen, esetleg le lehessen rendszámosítani. Lehet sokan írnak itt nektek ezügyben, ezért elnézést, de tényleg fontos lenne, mert a ez elkövetkező napokban megakarnám venni a gépet. köszi előre is
helló mindenkinek! :)
Nagy Dávid. érdekelne engem h a kilépőt menyiért adod? és azt a műanyag sarokvédőt? mert érdekelnének az árak mert keresek ilyeneket! :) rem irsz! köszi!
széles utat ;)
Valaki tudna segíteni, hogy az első lámpát csak egyben lehet kicserélni, vagy van rá mód, hogy csak a lámpa műanyag részét (a felsőt) kellejen cserélni, ugyan így a hátsóról is kérnék segítséget, hogy nem lehet-e csak a piros burkolatot kicserélni.
Ha lehet, akkor valakinek van-e ilyenje bontott vagy új?
De ha nem akkor kompletten is érdekel ( az első lehetőleg fehér vagy fekete legyen, de a sárgát is megnézem)
Előre is köszi!
Ha valakit érdekel van egy eladó jó állapotú FINSTER dobom.
Tel:06204694352
Küld át a hirdetésed a nagy.david@kalocsakom.hu-ra
üdv.
az nincs de van egy garnitúra VRP ami 3 db-os és annak az ára 5000 ft
köszi de az nem érdekel
Ltr 450 az 2006-os és 800.000ft. a motorod érdekelne küldj róla képeket.
haspáncéloknak db-ja 15.000 két első lengőkaroknak 12.000ft a képen nem láttod de van hátső legnőkarvédőm annak az ára 15.000 az üllés pedig 20.000 megadom a számom ha érdekel valami akkor hívj 20/3915561
Szerintem üzemanyag gondja lesz. Valószinű eldugult a karbid. Szerintem gyújtás hibával nem pörögne. Nemrég volt az enyémnek gyertya gondja, akkor néha kihagyott és durrogott nagyon ha visszavettem a gázt, viszont a fordulatszám nem befolyásolta. Az is lehet hogy valamiért megnőtt az üzemanyagszint a karbiba és belefúl kis fordulaton. Akkor valószinű az úszó nem működik rendesen valami kosz miatt. Ha nem füstöl és nincs rendellenes hangja valószinű, hogy más baja nincs.
Remélem tudtam segíteni! Sok sikert a javításhoz!
üdv
Alkatrészek eladók!
Nagy Dávid. érdekelne engem h a kilépőt menyiért adod? és azt a műanyag sarokvédőt? mert érdekelnének az árak mert keresek ilyeneket! :) rem irsz! köszi!
széles utat ;)
Valaki tudna segíteni, hogy az első lámpát csak egyben lehet kicserélni, vagy van rá mód, hogy csak a lámpa műanyag részét (a felsőt) kellejen cserélni, ugyan így a hátsóról is kérnék segítséget, hogy nem lehet-e csak a piros burkolatot kicserélni.
Ha lehet, akkor valakinek van-e ilyenje bontott vagy új?
De ha nem akkor kompletten is érdekel ( az első lehetőleg fehér vagy fekete legyen, de a sárgát is megnézem)
Előre is köszi!
Nekem lenne egy eladó 2006-os LTZ-400-am. Mennyit kéne még rádobjak, hogy tőled eltudjak hozni egy LTR-450-est?