Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia.Van hivj 06 30 231 79 20
06 30 231 79 20.
Tudtok jó áron, jó fékbetéteket(hátsó)?
Hátsó fékbetét cseréhez tudna valaki egy kis segítséget adni?
LTZ ALKATRÉSZEK ELADÓK!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Igen a tartályba,de ott amotorblokk is
szeva! mennyi olaj? ! 2.6 ? hát én úgy tudom 2 liter kell bele. én legalábbis a haverokkal a gépeinkbe annyit rakunk.
2.6 2.8liter olaj kell.2liter az olajtartályba,6deci a motorba.Beinditod 2másodpercre majd leállitod ezt háromszor megismétled.Én megszoktam lazitani aszürőház fedelét,hogy felkapta az olajat.1perc alapjáratban járatni majdleállitva olajszint ellenőrzés.
Helló
LTZ 400 quaddal kapcsolatos kérdésem lenne felétek.
elvileg 2 l olaj megy bele, de indítás után a tartályból el tűnik az olaj , megnéztem másnap is , de nem éri el a nívópálcát sem, több olaj kell bele? Előre is köszönöm :(
Helló..20000 magyar forint..
Szia!mennyi a dob ára? mindörökké lord!

Helló! ha érdekel még, akkor ha gondolod a mai nap folyamán csörgess meg minket : 06 70 657 2390
Sziasztok! Valaki tud esetleg elado rendszamos,korlatozasok nelkuli qvadot? Csak szep megkimelt,karbantartott erdekel! Ha valakinek van,jelezze! Az email cimem:getom86@freemail.hu! Kepeket,arat es a telefonszamodat kuld el es hivlak ha tetszik a motorod!
Eladó!
2006-os LTZ 250.
sziasztok!
Szép állapotú dunloop gumik eladók!
hali!
Engem érdekelne a motor mennyi lenne a vége.
Arról tudnál feltenni képet. Ültető szetted vagy szélesített lengőkarod nincs véletlen ill. fehér színű első idom érdekelne
Szia!Ez a garnitura ami a motoron van már elkelt , de gyári felnit tudok adni ha érdekel.
Helló Zsé

Érdeklődni szeretnék a felnik iránt. Tudnál írni árat rájuk? Előre is kösz.
Holnap napközben felhívlak!
Bukó mennyi lenne? mekkora?
Szia.Igen van gyári 400-as és 440 is.06 30 231 79 20.
Hello! Henger és dugó esetleg eladó?
Eladó szép állapotú quad kormány Nem hajlott,nem karcos stb.Átmérő:220mm.6000ft A dob Trx450r gyári..