Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

KÖszönöm! holnap összerakjuk karbit mert azt mondta a szerelönk h fent van akadva a tüszelep vagy micsoda és azért folyik túl összerakjuk lecseréljük az olajat és ha valami probléma lesz felhívunk! köszönöm a segítséged!
Sziasztok ! A raptor 700 ill az ltz felni egyforma?
KÖSZI! Könnyen ki lehet venni a csapágyakat? mennyibe kerültek így? előre is kösssssz! a LORD legyen veled!
1 perc alapjáratban járatás után elenőrizz olajszintett.Ha probléma fenn áll hivj telefonon könnyebb.20.9941855
kfx minden ugyan az.....
ELADÓ!
sziasztok márkatársak
Az lenne az én problémám / kérdésem is egyben h most vettem 1sárga 07 es évjáratú gépet! és mikor elmentünk megnézni felmelegítettük rendesen a fordultunk is vele pár karikát kivettük a nivót az olaj szép tiszta meg normális majd itt hol másnap átállok a másik garázsba h megtakarítgatjuk stb.. kivesszük elől az olajtartájból a nivópálcát és ahogy kivesszük ömlik az olaj..! felhívtuk a szerelőt azt mondta h tulfolyt az olaj és bele az olajba. de éreztükk is h benya szagú mikor kiömlött :/ szerintetek mi lehet a baj! ? kérem akinek volt már ien vagy sejti mi lehet a problema irjon már! :/ Nagyon köszönöm!
Szia!

8 cm-est tudok adni oldalanként( szval 16 cm-t szélesít) Van előre is ugyanilyen méret vagy vékonyabb is!Ha érdekel hívj 70 779 5781 vagy írj vfts37@freemail.hu
Üdv!
Köszönöm! A kormányösszekötő felfogatása is ugyanaz? Vagyis teljesen kompatibilis? Mert Kfx-et tudnék szerezni, de Ltz -be kellene.
Hali
Szerintem szedd ki, és ballagj el egy csapágyboltba. Nem speciális méret. Már cseréltem, de nem írtam fel a méretét.
Hátso felniméret ha sportos vagy 8collosfelnit javaslok,ha turázol akkor 9coll.Elől minden esetben 10coll.ha segitség kell hivj 209941855.
igen 22mm es
üdv !
ltz 400-ra mekkora gumit javasoltok? 8, 9, 10,11 collos
ÜDV mindenkinek! ltz400 hoz kéne első csapágyak, mind a két kerékhez. csak csapágy! nem tud vki ? vagy mekkora kéne bele . mert még nem szedtük szét.
70-ért
Hali!
Egyben mennyiért adnád?
13ezer a posta meg az enyém!
Üdv csak egyben eladó !
10 es re gondoltam.
Szia!
A gumi felni nélkül nem eladó? Ha igen. Milyen árat gondoltál érte?
Sziasztok! Valaki tud nekem abban segíteni hogy a Kfx 400 kormány rúdja(szár) megegyezik-e a Ltz400-éval?
Válaszokat előre is köszönöm!
Szia! 13ezer ha gondolod!
Mi az ára?
ltz megmaradt cuccok eladók !
MOTUL OLAJ 2L
LÉGSZŰRŐ OLAJ 3/4-IG
OLAJSZŰRŐ
MARKOLAT
GYERTYA
SPY+ SZEMÜVEG
ÚJ LEMEZFELNI ÚJ GUMIVAL
ACERBIS PÁNCÉL
ALPINESTARS VESEVÉDŐ
KEREKEZŐVAS
ÁR MEGEGYEZÉS SZERINT !06203182809
Szia!Ha van minta darabod , kopott vagy sérült bármilyen , akkor le tudom gyártatni újba!Kb 1 hét alatt.