Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

..köszi a segítséget! :D
hellyo!
volt állítva mert jóval keményebb a többiekénél! amúgy jó a verda, és meglett a durrogás oka is! az akkut elfelejtettük lerögzíteni amikor elhoztam, és letestelt vagy2x! amúgy minden ok!
A gyári alapbeállitás,felezélmeg mindegyik csillapitást.A gyári LTZ telonál nincs klikkes retesz.A tudok még segiteni hivj 20.9941855.
Üdv..Nem volt állítva az ültetéshez..Amúgy milyen?
Halihó!
..Friss vagyok még a quadorzásban eddig egy 250, 2T Cr-t tapostam! most sikerült hozzájutni egy ltz 400-hoz. egy pár kérdésem lenne. Első hátsó gázos teló alap beállítása,? ültetett szélesített futómű volt benne, vissza lett téve az eredeti mert sokat mászunk nagy dzsuvába, hegyen nagyon kemény volt. Az a szitu hogy már nem érezni az állító csavarok kattanását, valami fordulat esetleg? alsó-felső csavar ? köszi előre is!....
szia! Kuplungkar blokkra érdekelne.
köszi
tel. 20 9521870
Sziasztok! Keresek LTZ 400-ra hátsó, gyári felnit. Normál állapotban, jó áron! Előre is köszönöm!
LTZ 400 alkatrészek eladok.06 30 231 79 20
Tel.sz.30/4700169 .Képek vannak fent a 831454sz hirdetés..
Köszönöm a válaszodat!
Helló.Dunlop 20/10/9 nem javított ,jó állapot.20000ft+ingyen posta..
sziasztok mèg mindig keresek ltz400ra jo allapotu hatso gumikat(nem utcait)árakat kèpeket ide kérnék.előre is köszönöm
Eladó quad gumik első,hátsó. 831454 sz. hirdetés.
LTZ ALKATRÉSZEK ELADÓK!
06-20-5-636-213
nagy.david@kalocsakom.hu
Csáó!
a húzós gázkar ideállisabb versenyzéshez,mert a hüvelyujjad hamarabb elfárad, de szerintem túrázásra ideállisabb a túrázáshoz
Üdv. mindenkinek!
A véleményeteket szeretném kikérni! Szerintetek melyik a jobb (ideálisabb) quadozáshoz, húzós vagy a gyári gázkar?
Előre is köszönöm!
Szia.06 30 231 79 20
Hello!
ZSÉ érdekelne pár alkatrész. Küldjél egy telefonszámot és akkor megbeszéljük.
email: ndani0015@freemail.hu
LTZ 400 alkatrészek eladok.
LTZ 400 bontodik.
Szia.Inditó patron lessz.
hello

igen meleg, lámpa is kigyullad.
Figyelem! UFO fémmerevítős kézvédő nagyon jó állapotban eladó!
Tel: 20/977-6004