Zoo haggyjuk már ezt. Hidd el kitekertem a gépből minden erőt amire képes lehet. És nem az első 2 fokozatban...nemtom mért ennyire elképzelhetetlen ez számodra...
Sziasztok!
Alpha jól van! Már humorizál és enni szeretne! Ez nagyon jó hír!
A műtét 4 és félórás volt. Rendben volt minden. Nem volt komplikáció! A kezét és a lábát is megműtötték, majd ezekután újra megnézték a máját és stb. Hála az istennek minden OK!
Köszönöm mindenkinek aki velünk volt és szorított, remélem hamarosan tudtok vele találkozni és megvalósíthatjuk azt a segberúgást persze csak szeretetből és finoman!
További szép estét mindenkinek!
a másik amit még hozzá tennék ehhez,,azért emrt 2 sebességben oda cincálod neki maximálisan és elkeneted a gumiit alattad,nem jelenti hogy át fogsz élni hihetetlen gyorsitást amire képes mocid,söt sokat is veszitesz,mint idö mint gumacsból...
Azt hittem,csak késön kelsz,és motorozol!Juj de genya vagyok!De nekem lehet!Nem?
Az eljutásrol,meg csak annyit,hogy hivd Csölét!Oszt kompoltok közben egyet!
Hello! Úgy látom, hogy most nagyon pörög ez a ki hogyan motorozik téma. Én úgy gondolom, hogy mindenkinek - kezdőnek-haladónak nem haszontalan elolvasni a Motorozás mesterfokon című könyvet. Ha kell esetleg el tudom küldeni bárkinek PDF-ben.
az nekem is megvan... párszor kiolvastam már... és a Motorgia is nagyon jó könyv...
Alpha jól van! Már humorizál és enni szeretne! Ez nagyon jó hír!
A műtét 4 és félórás volt. Rendben volt minden. Nem volt komplikáció! A kezét és a lábát is megműtötték, majd ezekután újra megnézték a máját és stb. Hála az istennek minden OK!
Köszönöm mindenkinek aki velünk volt és szorított, remélem hamarosan tudtok vele találkozni és megvalósíthatjuk azt a segberúgást persze csak szeretetből és finoman!
További szép estét mindenkinek!
Mi van a Hondával?
a szabó attila videóit is végig néztem szeretem ezeket a dolgokat,mindig érdekes dolgokat mondanak el...
Persze ha normális idö lessz!
Mást most ugyse tudok..
Mindig jut uj infohoz az ember!
És még olvasom is!
elökerültél!?
Azt hittem,csak késön kelsz,és motorozol!Juj de genya vagyok!De nekem lehet!Nem?
Az eljutásrol,meg csak annyit,hogy hivd Csölét!Oszt kompoltok közben egyet!