Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Biztos benéz.

Különben akartan kérdezni miért szivod szegény Zooo vérét
Szerintem nem normális dolog a vállas féktárcsa. Nekem az elsőbe 5-6000 kilométert bírt egy betét, mentem azzal a tárcsával kb 35.000 kilométert, szinte meg sem látszik rajta. A hátsó betétek is elkoptak már(pedig nem is használom a hátsó féket), de a hátsó tárcsának nincs válla semmi.
na nem baj... hátha magától is benéz... szokott
Már elment
Üzenem Neki, hogy hazafelé jöjjön be hozzám
? motorozgat
És nekem nem szólt? (mindig szól ha moccra pattan, hogy tudjam)
Adok majd Neki....
Na ja... de már 5 hete gipszben van és előtte is ezzel a kezemmel volt baj...
A másik kezem már mindenben profi
jóól süt
az urad meg itt motorozgat elöttem.

na most megált megyek is ki hozzá
Szia!
Ne igy fogd fel! Ugy álljál hozzá, hogy 2 hét múlva leveszik és már mocizhatsz is!
És hidd el a 2 hét igazán semmi!
Másra meg ott van a másik kezed!
Hi.... süt ám... én meg itt vagyok bent a melóhelyen...
De nem lányt keres hozzád nem menne feleségül
Sut...de en suliban leszek este 6ig
Teged megi8s ideevett a jo szerencse ;) szoval aki hondasat keres akar itt is megtalalhatja
Hy Süt a nap
Szia mindenki!Kérdésem lenne a busa tulajokhoz! 20000km-nél normális dolog-e,hogy a hátsó féktárcsa eléggé megviselt(nagy a "válla") Az elsőknél valamivel kisebb!
Nézelődik az ember, nézelődik erre is, arra is...
mégis egyből idetaláltál
chiqa! Ha a nagy Sólymok közt keresed a Hondás herceget, akkor azért nehezített pályát választasz.
hinnye de elunk mar ilyen koran azert en meg irom hogy joreggeltet mindenkinek, mert en meg csak most ebredtem...
azaz gipsz
Annyira gurulhatnékom van, de még 2 hétig rajtam van ez a nyamvadt ipsz egyre rosszabbul viselem, otthon titkolom, mert szétrúgná az Uram a popómat ha hisztiznék miatta...
És hol a busa kicsi rigó? ahogy hallottam egy 750-est vettél... az meg hát...................................................
Ráérsz még azzal... a korán kötetett házasságok ált. tönkremennek... éld ki magad előtte
Jó reggelt mindenkinek...