Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kérdezd meg az asszonyt Az enyém mindíg tudja mi jó nekem
És ha csak simán kemény motort akarsz akkor BANDIT
.... már játszottam olyat is de csaltam !
Ha túrázni akarsz akkor busa,ha pályázni akkor gixi
Hali.
Nem találom azt a hirdetést amit igértem BOCSI

Jó lenne tudni mennyi píízed van mocira HA PUBLIKUS

Mire akarod használni
Tura,tura,tura kicsi pálya
Vagy Sok pálya kicsi tura

Vagy csak simán kemény motort szeretnél
Azt tudom hogy a K5 1000 gsxr amejiknek a tükrében van a index és a titánium kipufogoja van az nagyon kemény
Fej vagy írás
Ez igaz! De akkor sem gondoltam volna h ennyit fogok "görcsölni"ezen!
Nagyfiu vagy dönsd el
Már elkelt a "kicsike" !
a 600as cbr elado?
Hi all! Teljesen döntésképtelen vagyok a motor vétellel kapcsolatban! Megláttam egy 2004-es Gixit és megtetszett nagyon!
Semmi baj NagymesterCS

15.-ig kell a pnznek a számlán lennie

De te kivételes helyzetben vagy . Jöhet a bordó és 2 évig nem kell fizetni

Természetesen a hitellel együt Belefér
Cool13! Megrendeltem a cuccost!
a feherhez minden szin passzol
na megyek este jovok....
koszi...gondolkoztam a feher busan is de akkor mar a ruhanak is valahol fehernek kellene lennie....de a feher ruha gyorsan koszolodik...meg a bogarak...
heyho :) regebben 1szer1szer irtam mar ide...de tenyleg nem voltam tul allando...tegnap meg unatkoztam, gondoltam benezek a motorom neveben (es persze a magameban ) koszonom szepen :) szep a Te busad is, bar nekem a k8as feherben tetszik legjobban
hi...orulok h birinyi is van itt ...hivj fel azt utkozzunk....
szia leonetta...udv, meg nem lattalak itt....szep a mocid...akar csak a gazdija ...
úgylátom akkor tiéd lett az új busa, a 7en voltam bennt a motorboltban, aztán mondták hogy már elvitték majd figyellek aztán meglesem egyszer
Ha a mutatót lehúzod eldobos lesz az orád! Az uj számlapot rá kell füzni a mutatora
Csole urat ajanlom elnoknek...
a tagdijbol meg az alapitok evente egyszer bora-borara utazhatnak? jeleznem en picivagyok, elferek egy sporttaskaban
csinaljunk klubot tetszik az otlet.....