És nagyon látszik rajta, hogy belerakták a technikát! Az alapvető nagy változtatásokon túl nagyon finom, apró de lényeges húzások..pl. kormánysúly dizájnolva lett...első sárvédő kicsit feljebb vágva stb..stb...
Hát ma óvárra megjött egy fekete....melléraktam a "piroskát" őszintén megvallva parányi, jelentéktelen pontá zsugorodott mellette a fekete/szürke k8. Persze én a színről és megjelenésről beszélek és nem a technikáról! Tudom ez szubjektív...készültek fotók is, ha jólett majd demonstrálom...
Ha az OPEC embereit halottad volna!Én rendesen elkeseredtem!És tudodmit,leszerom a motorozást(már elnézést).De van fogalmad mibe fog kerülni a kenyér.a tel,stb.Hisz mindent szállittani kell valamilyen formában.
Arrol nemis beszélve,hogy nagyvaloszinüséggel,éhenhalok.Meert egyszerüen nemfogják tudni kifizetni a szállittást a jonépek.
Egyhogy komolyan elgondolkoztam,valami alternativán.
Nekem igazán ez jött be a legjobban!
És tényleg csinos a hölgy
Nekünk valami Cseh honrol rebegett!Jo lessz odafigyelni rá!
Ha ez vigasztal!
MAN teherautomat,szántoföldre cserélném!Kérem a jelentkezöket!
Jut eszembe,nagyon elszaladt a lány!
Azaz átok barátod Alpha hol a rákba van?
Ha az OPEC embereit halottad volna!Én rendesen elkeseredtem!És tudodmit,leszerom a motorozást(már elnézést).De van fogalmad mibe fog kerülni a kenyér.a tel,stb.Hisz mindent szállittani kell valamilyen formában.
Arrol nemis beszélve,hogy nagyvaloszinüséggel,éhenhalok.Meert egyszerüen nemfogják tudni kifizetni a szállittást a jonépek.
Egyhogy komolyan elgondolkoztam,valami alternativán.