Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az tegnap volt, ma meg ma van
A lényeg,hogy meglehet vele állni!
Nekem igazán ez jött be a legjobban!
Már itt is vagyok!
És tényleg csinos a hölgy
Nem vígasztal!
Ausztria?

Nekünk valami Cseh honrol rebegett!Jo lessz odafigyelni rá!
És nagyon látszik rajta, hogy belerakták a technikát! Az alapvető nagy változtatásokon túl nagyon finom, apró de lényeges húzások..pl. kormánysúly dizájnolva lett...első sárvédő kicsit feljebb vágva stb..stb...
Pesten is!
Ha ez vigasztal!
Most jött haza Ausztriából, figyeld meg hamarosan beköszön.
Még szép, de mi a különbség méretben?
Szegeden most szakad az eső
Akkor megvan a megoldás!

MAN teherautomat,szántoföldre cserélném!Kérem a jelentkezöket!
Tökéletesen kényelmes nekem is a k8!
Meleg van,izzittom a vasat!20 perc mulva nálatok!

Jut eszembe,nagyon elszaladt a lány!
És a méretek mennyiben különböznek?
Szia nekedis!

Azaz átok barátod Alpha hol a rákba van?
ennek igenis van alapja. Nem rég megjelentek a tőzsdén az alternatív energia részvények. Hosszabb távon nagyot lehet szakítani ebből.
Neked?Hááát majd ha úgy döntesz elég meleg van már a motorozáshoz!De ha szembe jön vadul integetni kell ám neki
Hali
Kérdésem volt!
Hát ma óvárra megjött egy fekete....melléraktam a "piroskát" őszintén megvallva parányi, jelentéktelen pontá zsugorodott mellette a fekete/szürke k8. Persze én a színről és megjelenésről beszélek és nem a technikáról! Tudom ez szubjektív...készültek fotók is, ha jólett majd demonstrálom...
Üdv mindenkinek!
Hát barátom!

Ha az OPEC embereit halottad volna!Én rendesen elkeseredtem!És tudodmit,leszerom a motorozást(már elnézést).De van fogalmad mibe fog kerülni a kenyér.a tel,stb.Hisz mindent szállittani kell valamilyen formában.
Arrol nemis beszélve,hogy nagyvaloszinüséggel,éhenhalok.Meert egyszerüen nemfogják tudni kifizetni a szállittást a jonépek.
Egyhogy komolyan elgondolkoztam,valami alternativán.
Milka ne fesd az ördögöt a falra, hülyén fogok kinézni elektromos rolleren!
És mikor lessz bemutatva a nagyérdemünek?
Áá látom ti tegezö viszonyba vagytok!