Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudok még semmi konkrétumot De tuti lesz gurulás
Rendicsek Majd integetek ám!Addig is ITT ez a csajos dolog
pirulos...szombat valamerre megyacsapat?
wehehe
Na ja! Szoktam mondani: mit várhatunk tőlük "férfiak"
Gvere kész a KV-d!
van aki nem birja a kikepzest ^^ pedig meg nem is farasztottuk oket tul :D
Szió!
Úgylátszik kibuktak a pasik, elmentek aludni.
Neeeem szaladtam am messzire :)) de tessek...lelepek egy kicsit es maris teleirjatok az egeszet, alig birtam kovetni :D
menyus: jol teszed, tessek erre gurulni ha vegre nem kod lesz meg hideg :) mondjuk hetvegen, akkor enis megyek valamerre...legalabbis remelem
milka: hondas bizony! :) a nagyerdemu elott meg megjelenek igerem, amint lesz olyan tura, ahol majd a vegcelnel megvartok...de foglaljatok magatoknak szallast, fozzetek valami kajat, es ilyesmik....addigra odaerek enis :]
Lesz majd jobb is,kitartás
hali,igen ma kigyalogoltam a belem,,már a lábom is flmondta a szolgálaton visszafélé mindig pihengetni kellett,bár sokfelé eljutok busszal,de mire az 1 ik busz-tól a másik ig is elverekszem,már az is anygon fárasztó,plusz hátizsák 10 kg nagyon érzem!
holnap lesz még egy futamom,de már rövidebb,redörség még egy forma nyomtatványt alá kellett iratnom két tanuval,ma este meg is oldottam holnap viszem és mindent le adok,,tényleg sokmindent intéztem ma,, de muszály volt...
igy az elkövetkezö napokat pihenéssel tölthetjük
üdv mindenkinek
és a denevérek...
Szia neked!
Akkor megyek én is majd reggel visszaolvasom a bagjok mit írtak!
Páááááááááááááááááááááááá!
Há szellőztesd magad a kányócon!
Inkább az oroszlánra
NA jóéjt hölgyeknek, uraknak, ficsuroknak, meg mindenkinek!
Kivel cseréljek?
Nem tudom az jó ötlet?
Nem leszek nagyon büdös addigra?
Fogd rá a nyuszira
az jó lesz,gatyacsere
Ejnye Gábor! Ne légy már rendszertelen! Tessék akkor már megvárni a jövőhét keddet!