Milka! Csak mellékesen jegyzem meg: egy rakás tesztet olvastam a busa fékjéről (k7-ig) és szinte mindig az első helyen végzett bármelyik hasonló kategóriájú modernebb konkurensekkel összevetve!
Pl. fékezés 150-ről nullára! Stb,,, Természetesen pályázásnál egy idő után felpuhul...
Én privát még semmilyen problémát nem éreztem fékhatásból adódóan eddig. Úgyhogy ez megint kb olyan baromság mint a zzr 1400 az erősebb meg jobb mint a busa...Mert az egyik 2 tizeddel hamarabb van százon...
Rég beszéltünk. Mióta kiszedted belőlem hogy milyen nemű vagyok olyan óvatos lettél, hogy hozzám se szóltál. Már bánom, hogy elárultam
Pl. fékezés 150-ről nullára! Stb,,, Természetesen pályázásnál egy idő után felpuhul...
Én privát még semmilyen problémát nem éreztem fékhatásból adódóan eddig. Úgyhogy ez megint kb olyan baromság mint a zzr 1400 az erősebb meg jobb mint a busa...Mert az egyik 2 tizeddel hamarabb van százon...
De én rád kenem az egészet!
Visszaolvastam
Mi a helyzet?
Már alakul a dolog!
A végén kihozzuk belöle,hogy a lány Menya második gyereke!
Jajj ha ezt meglátja mit kapok
De feltünt hogy öis(Menya) is eltünt!Szerfelett gyanus a dolog!Ugyhogy nincsis más,minthogy felkell hivnom Gabicát!
Ezt jól megaszontam.
Szóval ismer minket!
Amúgy én is dugdosnám
Előletek
Lehet azért dugdossa előlünk mert ismer minekt?
Egyszerü emberke vagyok,egyszerü értelemmel!
De Menya dugdossa elölünk!Ha nem ismerhetjük meg,hogy integessünk neki!