ráááád? még véletlenül sem! Mért céloznék rád? Neked semmi ilyen megnyilvánulásod nem volt és szerintem nem is lesz. Te szerintem egy nagyon kemény csaj vagy de okos. Te nem vagy ilyen ugri-bugri az nekem már ennyiből is lejött.
sepang-ban a motogp,,
rossi az élen
hayden-nek még mindig egyedül kell tesztelni ,pedrosa keze törése miatt,minden feladat haydenre hárul jerezi visszatérést jósolnak pedrosának,
lorenzo átkerült rossi mellé,sé fogalmam sincs hova tünt edwards?-viszont az ujjonc mindjárt a 4.helyre rakta az elsö teszteken a yamahát!
Hja Ati.. Én rohadtul nehezen viselem, ha egy nő olyan qrvára nagyon emancipált akar lenni és állandóan azon erőlködik, hogy az egyenrangúságát kimutassa... Mert az ilyen nőknél valami nagyon nincs rendben. De ne kezdjük el ezt a témát se mert ebből is megint gáz lesz!
Ellszel ásva!Akinek eddig ezt mondta,avval többet nemtalállkoztunk!Ja hogy nemtudtad,Gáborom a Szegedi maffia feje?
Mostmár mindegy!De ha ma egy lofejet találsz az ágyadban.kezdj el költözni!
ő hát mostanában elkezdtem nézni a maffiózók című sorozatot és tudom hogy az ilyen dolgokról kávézóban kell beszélgetni
Vagy legalábbis nyilvános helyen
Láttad milyen csikot huzott az elsökerék mikor mentem vele!Azt hogy mennyire adagolhato,és hogy mennyire fárad el,azt majd mikor pályán megyek vele,megmondom!
Hát azt én semmilyen szinten nemtom elképzelni... Ilyen csak a filmekben létezik, a mozivásznon..
engem még nő nem tudott ilyenformán megijeszteni...meg nem is fog az tutter...
Tényleg kemény vagyok vaze, minden nap járok gyúrni
Megyek tente!
elég gyorsan túladott rajta.....
Reggel ha nem köszönnék akkor már a halakkal alszok
rossi az élen
hayden-nek még mindig egyedül kell tesztelni ,pedrosa keze törése miatt,minden feladat haydenre hárul jerezi visszatérést jósolnak pedrosának,
lorenzo átkerült rossi mellé,sé fogalmam sincs hova tünt edwards?-viszont az ujjonc mindjárt a 4.helyre rakta az elsö teszteken a yamahát!
Ellszel ásva!Akinek eddig ezt mondta,avval többet nemtalállkoztunk!Ja hogy nemtudtad,Gáborom a Szegedi maffia feje?
Mostmár mindegy!De ha ma egy lofejet találsz az ágyadban.kezdj el költözni!
Vagy legalábbis nyilvános helyen
Láttad milyen csikot huzott az elsökerék mikor mentem vele!Azt hogy mennyire adagolhato,és hogy mennyire fárad el,azt majd mikor pályán megyek vele,megmondom!
engem még nő nem tudott ilyenformán megijeszteni...meg nem is fog az tutter...
a lényeg hogy neked tessen,és szivesen üllj rá!A többi másodlagos!