Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú bazz tegnap nem fürdöttem pedig kedd volt na majd ma!
Akkor lemaradtam valamiről? részben visszaolvastam de nem mindent
Tényleg kemény vagyok vaze, minden nap járok gyúrni
Na további joéjszakát!
Megyek tente!
ezt sajnálom,,,,
elég gyorsan túladott rajta.....
Csá Zoo! Mindem ok?
Szia Megjöttél?
ráááád? még véletlenül sem! Mért céloznék rád? Neked semmi ilyen megnyilvánulásod nem volt és szerintem nem is lesz. Te szerintem egy nagyon kemény csaj vagy de okos. Te nem vagy ilyen ugri-bugri az nekem már ennyiből is lejött.
A KV fogyasztás egészségtelen könnyen meghalhat tőle az ember!
na jóccakát mindenkinek megjött a pókerbajnok
Reggel ha nem köszönnék akkor már a halakkal alszok
rám célzol?
Ok felteszem a mocimra
Én a kávéra szavazok
sepang-ban a motogp,,
rossi az élen
hayden-nek még mindig egyedül kell tesztelni ,pedrosa keze törése miatt,minden feladat haydenre hárul jerezi visszatérést jósolnak pedrosának,
lorenzo átkerült rossi mellé,sé fogalmam sincs hova tünt edwards?-viszont az ujjonc mindjárt a 4.helyre rakta az elsö teszteken a yamahát!
Milka nem lófejet, egy Busa fejidomot!
Hja Ati.. Én rohadtul nehezen viselem, ha egy nő olyan qrvára nagyon emancipált akar lenni és állandóan azon erőlködik, hogy az egyenrangúságát kimutassa... Mert az ilyen nőknél valami nagyon nincs rendben. De ne kezdjük el ezt a témát se mert ebből is megint gáz lesz!
Ez itt egy nyílvános garázs, jó messze a házaktol, és sajnos kiégett a lámpa előtte, de ugye nem baj?
Jóóóóó estét mindenkinek!
Atti!

Ellszel ásva!Akinek eddig ezt mondta,avval többet nemtalállkoztunk!Ja hogy nemtudtad,Gáborom a Szegedi maffia feje?
Mostmár mindegy!De ha ma egy lofejet találsz az ágyadban.kezdj el költözni!
ő hát mostanában elkezdtem nézni a maffiózók című sorozatot és tudom hogy az ilyen dolgokról kávézóban kell beszélgetni
Vagy legalábbis nyilvános helyen
A KŐkemény kőárús
Atti megvan, hát majd eljössz erre, aztán itt hátul a garázsoknál jó sötét van azt megbeszéljük jó?
De a K-8-as nagyságrendekkel jobb!

Láttad milyen csikot huzott az elsökerék mikor mentem vele!Azt hogy mennyire adagolhato,és hogy mennyire fárad el,azt majd mikor pályán megyek vele,megmondom!
Hát reméljük a hétvége hatására el tudod dönteni.
Hát azt én semmilyen szinten nemtom elképzelni... Ilyen csak a filmekben létezik, a mozivásznon..
engem még nő nem tudott ilyenformán megijeszteni...meg nem is fog az tutter...
Telljesen mindegy!

a lényeg hogy neked tessen,és szivesen üllj rá!A többi másodlagos!