Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Más!

Bár nem motoros téma,de érdekes lehet!

Most néztem egy müsort(valamelyik tudosadon).Azt állitják,hogy 2010-re,komoly olajválság lehetséges!Pontos dátumot nem tudtak josolni,de 2010-2014 közöttre teszik.Ugyanis az olajlelöheléyek elérték kapacitásuk csucspontját.Söt már a kutak 12-15%-ánál 3-5 %-os csökkenés vehetö észre.A napi termelés most hétmillio hordo/nap.Ez szüken elég.De ugy nézki az elemzök szerint,hogy 2010-re az a szám napi 5.5-6 millio hordora fog csökkenni.Ugyhogy mivel a fent emlitett dátumok,nincsenek oly messze,gondoltam közzé teszem!
Egyébként ha már a Shell,meg az OMW kisérletezik alternativ üzemanyaggal,az már jelent valamit!
De még milyen csinos
Szeva barátom
Szia Flénk minden ok Ha jó idö lesz megyünk is!Ha járunk feléd jól felhílak
Az a beteg agyad a Kínai replika, meg a kis pirosod!
Látod!

ezért jo Menyával joba lenni!Illetve ezértis!
Manapság ami nem kinai,az utángyártott!
Ooooooooooo ujabb hondás a láthatáron!
És nönemü! Csöle,Attila hol vagytok?
Mert a tied a kínai busa replika! Az eredeti darabokat most kezdik el forgalmazni! Te kis csacsi!
Szia barátom!
Kitartás!
Csak neked,csak most 06-30-9446636.Remélem mostmár jol fogsz aludni!
Tyűűű Menyus...te itt minden hónapban előhuzol a tarsolyodból egy csinos lányismerőst?
Az én színkódom C-vel kezdődik itt nincs olyan
mizu? :) megen megyek komarom :D csak most nem ket kereken...asszem... :) hetvegen meg motorolni kene...
Csöle nekem nincsennek titkaim!
Na így már jooooo
Honnan tudjam!Ki rágták a pomogácsok
Csááá! Há vaze...nekem ott volt a mobilom is meg a mail-em is...hová tűnt?
na akkormarad ez,de én itt is ugyanúgy örülök Neked .Itthon vagyok még holnap meg holnapután is.Gyerek alszik,mehet a csacsogás
oké de most nekem szarakszik!
Mint ahogy te sem Egyébként Csááááá!
narancssarga...
Dejó, hogy szinte senki nem rak fel telefonos vagy egyéb elérhetőséget....
Szia Zsu!Nézd csak meg,elérhető vagyok az msn-en