Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát nem semmi, heggesztett kormánnyal én is csak 17 éves koromig mertem járni, aztán úgygondoltam jobb a békesség!
Hosszú sztori,nevetséges...elesett először,motor összetört,neki semmi baja....a férjem helyrepofozta neki a mocit...aztán esik az eső,Kori motorozik,becsúszik a kamion alá....persze semmi baja nem lett neki.A motor hátsó része teljesen megcsavarodott.A férjem azt is újra hegesztette neki,tökéletes lett.Tank negyedakkorára horpadt de az is meg lett oldva.A kormány meg eltört.Nem akarta az uram meghegeszteni neki,mert ugye azt nem ajánlatos,de megcsinálta neki...aztán megint elesett,kormány máshol tört el...na áthozta a mocit,de a kormány zöld-sárga szigetelőszalaggal volt összetákolva,úgy használta.És a férjem nem csinálta neki meg,mert vegyen rá egyet ha motorozni akar...ami már hegesztett,az nem a legbiztonságosabb
Mit csinálhatott a régi kormányával?
megfordult ma a fejemben,egyiküknek szemben szintén van mocija.R6.Ő meg azért nem megy mert még nem vett kormányt.Tényleg!Nincs eladó r6 kormányotok?
Akkor itt az ideje hogy szóljál nekik, itt a tavasz
Na ha a szomszéd bányászná ki onnan,lehet hogy nem élné túl az öreg...van vagy 80 éves .Szembe a fiúk viszont nagyon gonoszak voltak mert csak engem szekáltak hogy milyen jó idő van,menjünk motorozni .Egyébként ők a telefonos segitségem ha nem tudom kihozni a mocit a garázsból,mert mindig nekik szólok hogy segitsenek
köszike, piackutatásnál figyelembe veszem :)
Kérd meg a szomszédot bányássza elő a mocidat azt husss
Az a rossz,aki rosszra gondol!
Ez nem az ez egy új termék a piacon itthon. Van narancs és őszibarack. Cseheknél gyártják. Abból amit te mondasz abból tényleg az a jó!
ha már cappy akkor almakörte :)
Nem tudom mi van velük...élvezem a semmittevést ma És szokás szerint unatkozom
Ezt a kézfogást itt ne nagyon hangoztasd! Az utóbbi napok termését nézve!
Hát nem olyan, mint amit szeretnél. Csavarok is megvannak, a plexi rögzítéséhez. Nem a legszebb, de régi!
Ha kell, akkor jelezd és megdumáljuk. Az ára kb. a köszönöm, és a 2 üveg Cappy narancs között valahol!

Átveszem Atti szerepét amíg nem jön!
Mi újság a tetkóval és a kígyókkal-tehenekkel?
Csak csokolnád!
Ilyen könnyen ne hagyd magad!
Szép jooooooooonapot!

Kezeit csokolom müvésznö,és melegkézfogás a fiuknak!
oké,meggyőztél
Decemberben vettem a sisakot úgyhogy ezek frissek
Letakaritottad te egyáltalán tavaly óta?Ezek a bogarak asszem érzik a jó időt
Kedves motorotársak, van egy nagyon jó hírem: Tiszta bogár lett ma a sisakom, ez jelent valamit
Csókolom!
Azér közben eltelt 23 év és nehéz összehasonlítani, de teljesítmény, fékek, futómű, stb. az egy Trabant, ez meg Merci. Nyílván a technika ennyit fejlődött!
Ja és Szeged- Pest egy tank benzin volt (26liter)
Sziasztok!