Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

itt vagyok man.....csak kintragadtam csehorszagban...sok a melo, de remelem mar szerda este otthon leszek....es csak a pda-mrol tudok netezni
Malomkő hajítás volt a mai menü!
Kérjed Fiveurbantól! Úgyis olyan nagy haverok vagytok!
Dajdika! Puding próbája az evés! Hozd az MV Augustádat aztán összemérjük a busával...
Lila!
De ha ez nem jo,vágdel az összes feketét!
No pá!Menek!
Mindenkinek gyó pihit!
Zoo!
Gyó utazást!
....de ne bringával menj! ,
Menyus
mond a színt
nem is ird
szerintem persze....kőkidobós családi vetélkedő volt az udvaron.... ,
Szeva Mester
KIjátszotad magad
meg nekem is info@naturall.hu köszi!

Asszem leterheltük az átviteled ma estére!
a pontos megfejtéssel te nyertél :) én csak lokaliztáltam
Sziasztok!fistván a hayabusaddal meddig tudna lépést tartani az Mv Agusta ?Nem látom a forumát lehet itt nálunk nem menö.
basszus, mire beírtam, megelőztetek...
Fistván ha ismered a Csabát miért nem hozzá jársz tuningoltatni TFI befecskendező commander stb?
Üdv fistvan!
Ha sikerült beszerelned a kütyüt a motorodba, légyszives oszd meg velem a tapasztalataidat! Az én váltóm eléggé akadozós, meg könnyű a fokozatok közt üreset váltani, és azt gondoltam, ezzel talán lehet javítani rajta... Csak sokalltam az árát, meg tapasztalatokat se hallottam még a cuccról... De ha javít a váltón, akkor én is beleugrok...
Köszi!
Ja, pontos megfejtés: Factory Pro EVO Shift STAR kit
Átírtam!
a linknél keressétek a shift star kitet!
És Te mit csináltál arrafelé?
Megmondlak a Macinének!
Sima lábkapcsolásos, kuplungos. Semmi gyorsváltó- beszéltem Csunderlik Csabával a témáról, azt mondta, hogy a kuplung nélküli váltás könnyen kinyírja a váltót. Inkább nem próbálom meg, volt már gondom így is a váltóval.
Tényleg a váltóhoz kell, elvileg sokkal könnyebb és pontosabb lesz a váltás a segítségével.link
Nagyon köccke!
köszi
István és milyen levegős, vagy elektromos lesz a váltásod? Vagy tévedek?
Nem én voltam!
Csak nem dragot eszkábálsz!