éjjeli bagoly ez jóóóó
ha valakit felül mögém és kivánság müsorr van,gyorsaság téren, mindig megkérdem
Mennyire szereted az életed?!
a válaszban megtalálod annak a mértékét mennyire kell kapaszkkodni!
Szia Zoo!
Te kis éjjeli bagoly. Busát még nem vezettem de alig várom. Naponta járok edzeni hogy a karom a helyén maradjon. de azért annyira nem fosok tőle
szia
te baba húztad már igazán hayabusának?....ha nem akkor tényleg vigyél pelust
és ha még mindig nem,akkor egy oylant csinálj ami a csövön kifér,,,csak nehogy elengedd a kormányt akarotod ellnére
nekem az volt az elsö,elötte cbr900rr nek meg cincáltam,nagyon ujjat mutatott...
köszi neked is,meg a többieknek is a jókivánságot..
lényege küldetésemnek:intézkedés,bulizás,kirándulás,sok sex .......
majd készitek képeket,és informállak a publikus részéröl
ismeros helyzet, kiabaltam szo szerint a sisak alatt...a jarokelok meg csak lestek ... de en nem mertem meg neki huzni, csak pillanatnyi 230-ig...es az amit Ad a muszer szo szerint beszaratos....
én mái napig emléxem mikor megcincáltam 1 es 40 nél vissza raktam,és 260 ig adj neki,,elsö akcióm volt,mikor már 1000 párszáznál jártam,
FÉL ÓRÁIG REMEGTEM a mocin,a lábam verte az oldal idomot,és 1 idöre hangosan röhögtem a sisak alatt
igen igen csakis szigoruan az eloirasoknak megfeleloen........egyebkent kiprobaltam az A modot...meg nem nekem valo.....de tetszik...olyan eszmeletlen...de mig nem szokom igazan addig csakis c...meg egy kicsi b is..
nah az elveszett "madarunk"
gratula ,,nemsokára az édes robogás,de hosszan még ne húzzad neki 8 ezernél tovább 1500km ig
néha cinca de folymatos még ugráltatva legyen sose 1 ponton sokáig a fordulat...
itt ismaradok...nem szeretek a rosszbol kimaradni ......csakosszefutottak kisse a dolgok....ja es mondtamma?....1001km kereken...ha hazaerek irany a szerviz...
ha valakit felül mögém és kivánság müsorr van,gyorsaság téren, mindig megkérdem
Mennyire szereted az életed?!
a válaszban megtalálod annak a mértékét mennyire kell kapaszkkodni!