Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

éjjeli bagoly ez jóóóó
ha valakit felül mögém és kivánság müsorr van,gyorsaság téren, mindig megkérdem
Mennyire szereted az életed?!
a válaszban megtalálod annak a mértékét mennyire kell kapaszkkodni!
de előtte le kell vennem a méretet nehogy nagyot vigyek
Szia Zoo!
Te kis éjjeli bagoly. Busát még nem vezettem de alig várom. Naponta járok edzeni hogy a karom a helyén maradjon. de azért annyira nem fosok tőle
igen hozhatsz...de fel kell ram adnod...
szia
te baba húztad már igazán hayabusának?....ha nem akkor tényleg vigyél pelust
és ha még mindig nem,akkor egy oylant csinálj ami a csövön kifér,,,csak nehogy elengedd a kormányt akarotod ellnére
nekem az volt az elsö,elötte cbr900rr nek meg cincáltam,nagyon ujjat mutatott...
köszi neked is,meg a többieknek is a jókivánságot..
lényege küldetésemnek:intézkedés,bulizás,kirándulás,sok sex .......
majd készitek képeket,és informállak a publikus részéröl
Vigyek pelenkát?
Amúgy Sziasztok!
ismeros helyzet, kiabaltam szo szerint a sisak alatt...a jarokelok meg csak lestek ... de en nem mertem meg neki huzni, csak pillanatnyi 230-ig...es az amit Ad a muszer szo szerint beszaratos....
Zoooo vigyázz magadra ott Írben vissza várunk Jó utat.

Na én léptem csucsulni.

Menyus holnapra be van készitve a kávé.
én mái napig emléxem mikor megcincáltam 1 es 40 nél vissza raktam,és 260 ig adj neki,,elsö akcióm volt,mikor már 1000 párszáznál jártam,
FÉL ÓRÁIG REMEGTEM a mocin,a lábam verte az oldal idomot,és 1 idöre hangosan röhögtem a sisak alatt
igen igen csakis szigoruan az eloirasoknak megfeleloen........egyebkent kiprobaltam az A modot...meg nem nekem valo.....de tetszik...olyan eszmeletlen...de mig nem szokom igazan addig csakis c...meg egy kicsi b is..
Holnap benézek valamikor!De azt csiripelték a madarak így is veszélyes vagy a banditával
nah az elveszett "madarunk"
gratula ,,nemsokára az édes robogás,de hosszan még ne húzzad neki 8 ezernél tovább 1500km ig
néha cinca de folymatos még ugráltatva legyen sose 1 ponton sokáig a fordulat...
Köszi köszi köszi
Akkor nemsokára lehet húúzni a szarvát
Na jóóó
Húúú de ezek nem akarnak elrabolni
Na jó éjt nektek
itt ismaradok...nem szeretek a rosszbol kimaradni ......csakosszefutottak kisse a dolgok....ja es mondtamma?....1001km kereken...ha hazaerek irany a szerviz...
jo 8

NA ok! Azt hittem megint támadtak Bex-ék!
Jaja! Én is megyek dobok egy hátast! Alpha! te meg gyere vissza inkább hozzánk!

Na jóóóóéjt!
Nem nem
19:20-kor zártam be a boltot
19:35-kor vettem fel aszonyt+ kölköt
Kürva baleset a 4-es uton kerülni +15perc
20:50-kor risztottam ki a lakást
Na elég volt a mai napból ennyi is. Jó éjt mindenkinek!
Te pep! 5-kor elindultál haza bazeg...és most jössz ide, hogy végre itthon? Itt valami zavart érzek a tér-idő kontinumban... Hallgatlak!