Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azt a nyelvest sztem tartogasd akkorra mkor hazaerek...
puszika
na jó legyen gyerek nap, én is adok egy nyelvest Jó éjt!
jo ejt akkor neked es mindenkinek....

Akkor is nyami nyami....
Álmodik a nyomor?
Szerintem tegyük el magunkat mára. Különben is jólakott ovisaknak már ágyban a helyük.
akkor majd ha megyek megtudod...
nem is tudom mire gondolhatsz
de en tudom mitol fog megjobban...
Kiválogattam, nekem is tetszik
csak még mindig nem tudom mitől fáj a térdem
na vagyok siralyak a kepek..nekem teccik...
vigyazza az uton! nem orult modjara repkedni!
Jó utat!
föként azért bátor mert jó cuccokban volt és az ijetségen kivül semmi baja nem lett,leszámitva a gatyesz térdén való kiszakadást,de ott volt a térdvédö,még zuzódás sem lett rajta 1 kék pötty sem,,szóval ezért a nagy lángolás,,,még a mociért,,,nah elvonulok filmezek,,,aztán csicsika reggel még leszek mielött elkzedem utazásom,és majd este irok ha megérkeztem...
Hát, bátor ember!
Én már megmaradok kis fososnak
jesszusom,csoda hogy maradt rajtad gatya,,,
nekem is vanank szotoriaim,volt eg olyan kirándulás nagy szél,le akart meg meg is tette sürün az ivröl lehessegtett,ezt mindig korigálni,plusz vizes út,,és még egy kanyarba hogy minden tökéletes legyen a kamionok fel hordták az útszéli kavicsokat,,nah egy dupla sasszé rögtön össze jött de talpon maradtunk,de volt még ilyennek párja,azt mondta az utasom akivel buktam,nem fog motorozni,többet,mert autó párti lett,de mögém bármikor fel ül!
pill....
Alpha! Küldtem fotót, megkaptad?
nem tudom ki jönne zavarba 1x?
fistván!Te ez ugrásra kész vad állat géped van.Zx12 lenne ellenfél?R1 Szuzuki 1000-est megennéd vele szerintem.
Nincs az az isten, hogy én felüljek más mögé
17 éves voltam mikor kimentünk NDK-ba 250 ETZ-kel. Egy fiú sem mert felülni mögém így én hátra kerültem. A fiúk folyamatosan váltották egymást. 3 fiú mögött ültem, mind a hárommal borultunk. Mindezt 10 nap alatt. Elég volt.
Ezt a sok roncsot lefényképezem ami nálunk van,majd kitöltöm az adatlapot.
Te Alpha! Nem tudom mit művelsz, de akármikor megjelensz a gépemen lefagy!
Te nekem Agusztára lenne pénzem akkor se vennék,fele anyiba kerül R1 majdnem.A haver mondta,hogy nincs ellenfele a gépnek.Ugy olvasta motoros újságban.Ha vennék régi 350-es Haya vagy R1.Hondaxx elég lenne.A 2000-2002 Haya 350 orás,?
rendben akkor ulok az autoba es indulok is meretprobara hozzad.......