föként azért bátor mert jó cuccokban volt és az ijetségen kivül semmi baja nem lett,leszámitva a gatyesz térdén való kiszakadást,de ott volt a térdvédö,még zuzódás sem lett rajta 1 kék pötty sem,,szóval ezért a nagy lángolás,,,még a mociért,,,nah elvonulok filmezek,,,aztán csicsika reggel még leszek mielött elkzedem utazásom,és majd este irok ha megérkeztem...
jesszusom,csoda hogy maradt rajtad gatya,,,
nekem is vanank szotoriaim,volt eg olyan kirándulás nagy szél,le akart meg meg is tette sürün az ivröl lehessegtett,ezt mindig korigálni,plusz vizes út,,és még egy kanyarba hogy minden tökéletes legyen a kamionok fel hordták az útszéli kavicsokat,,nah egy dupla sasszé rögtön össze jött de talpon maradtunk,de volt még ilyennek párja,azt mondta az utasom akivel buktam,nem fog motorozni,többet,mert autó párti lett,de mögém bármikor fel ül!
Nincs az az isten, hogy én felüljek más mögé
17 éves voltam mikor kimentünk NDK-ba 250 ETZ-kel. Egy fiú sem mert felülni mögém így én hátra kerültem. A fiúk folyamatosan váltották egymást. 3 fiú mögött ültem, mind a hárommal borultunk. Mindezt 10 nap alatt. Elég volt.
Te nekem Agusztára lenne pénzem akkor se vennék,fele anyiba kerül R1 majdnem.A haver mondta,hogy nincs ellenfele a gépnek.Ugy olvasta motoros újságban.Ha vennék régi 350-es Haya vagy R1.Hondaxx elég lenne.A 2000-2002 Haya 350 orás,?
azt a nyelvest sztem tartogasd akkorra mkor hazaerek...
puszika