Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Akkor jársz a legjobban, ha mindet elvágod biztos-ami biztos alapon.
dombon ülö fücsomó legyek ha tudnám!
tipp:a fogaskerék egy orosz gyártmányú ZIL re tippelek
Menya
mien a vezeték szine
Fiatal korod ellenére nem vagy hülye gyerek!
Fiveurban.

A raftingon a 33 fő már 43 át kellene irnod
két marék vas!
Nyertem?
Én tudom

A berugókar feszitő rugolya
nem akarok hülyeséget beszélni de mintha a váltóhoz menne ez a pár alkatrész?
maradok a scorpion nál,nagyon mély hangja van,,hallottam brothrt is szólni,akro-t is yoshit is lepipálja
Találós kérdés: Mi ez? Segítségképpen: Hayabusához való, és az enyém már megérkezett kis hazánkba, de még a reptéren dekkol. A helyes megfejtők között próbautakat sorsolok ki egy mini Riga típ. segédmotorkerékpáron!
Na király Enyi!Legalább én nem is kellek hozzá,De jobb ha csak kihúzod a csatiból,így marad a gari is!
Nagyon DÖG
És én?
Ez a gép milyen?
Esetleg kipufogó vadászóknak ezt is ajánlanám! http://www.motopro.com/html/tw...
Kösz István!
Azon hogy lehet segiteni
elvágom a bicskámmal az jólesz
a cool13@....... és a z.menyus@...... címekre elküldtem a képeket. Szeressétek, élvezzétek, használjátok!
Köszi jól van!
Kösz!
JaaaaaJJJ nemááááá Oda írtam!Nyugivan csavarhúzom jolvan
nem tom,de azt igen ha sport mociba is épitenék be akkor sem lenne jó hiába a nagy nyomaték,ha beoszhatatlan,sokat kell nekik dolgoznin rajta!
volt egy olyan kósza gondolat hogy diesel F-1 eskocsikat akartak,,és pont ez volt a gond,brutális erüt tudnak kicsiholni,,de beoszthatatlan,,mert az f-1 car 18ezret pörög,és használják már 8-tól,tehát a nagy erö 10ezer fordulaton oszlik szét a maximéális diesel 3ezért amit használnának....
erre mondom maister mondását szép meg jó,de otthonra nem kéne
Jó volt a tippem! ECU !Csak nincs semmi baja!Van egy szál ami álandóan C modba teszi!
Menya infarktust kapok ha azonnal nem írod le!
Gyere!Van KV-m