felrakták ugyan igy csak egy dobot egy gsx-r re ot is bebizonyitott,nekem is megygözö volt a változás mikor le lett cserélve,,,
motogp phillip szigeten
duvcati kinlódik az elektronikával-kuplungal,és stoer válla sem jevit a helyzeten..de igy is 2 ik leg jobb köröket megy,mi lesz ha minden a toppon lesz?
yamaha dolgoznak a michelinnel keméynen
pedrosanak mutik-tették a kezét igy minden hayden gyerekre marad minden 2008 as tesztelés!
jóóó regggg
látjátok ezért nem cserélem le 4-1 re a redndszert,mert egy sportos kipufogótol ne várjarok mély hangot,és az már eléggé ki van hegyezve sportra....
ezért vagyok maximálisan a 4-2 híve igaz össze ömlik 1 re de ott mégis nagyobb az átmérö,és egy dobként funkcionál hangbol,és ezért van a mocinak öblösebb hangja....
abban biztos vagyok hogy nagyobb átmérö mélyebb hang...
Pedig az Akrapovic pont hogy mélyebb hangú szokott lenni. A Bódisnak nekem nagyon tetszik a hangja, de ez is inkább ércesen szól szerintem. Inkább szerintem a Yoshimura, az ami mélyebb, legalábbis a barátom Busáján Yoshi Slip onok vannak, az már alapjáraton is olyan mély hangú, hogy akármi is volt az én motoromon, csak rikácsolásnak tűnt mellette.
No figyelem!
A Fórum FARSANG ideje: Február 23. szombat! 16-17 órás kezdéssel!
A rendezvény Mr. Hayabusánál lesz a Piroska utcában (1039 Budapest, Piroska u. 2.), az ott alvás megoldható, aki ott akar aludni, az írja a listán a neve mögé. A szállás díja 3000ft/fő, külön fürdő, wc minden szobához.
A farsangi móka 3500 Ft/fő.
Ebben benne lesz egy vacsi, üdítő, sör, rágcsa, közkívánatra SOMLÓI /mint Hévízen/, és az étterem, konyha és tálalóeszközök bérlése baráti áron...
Jelentkezés a Hayabusa Topicban!
Bármilyen kérdéssel nyugodtan zargassátok Mr. Hayabusát: 20/323-0189 ...ha tudjuk megoldjuk!
Minden Motoros Társunkat szeretettel várjuk, gyermekeket is hozhattok, nekik díjtalan a belépés!
BELÉPÉS CSAK JELMEZBEN! /NEM MOTOROS!/
1. Mr. & Mr.-né
2. Milka + Milkáné
3. Csöle - szállás kell
4. Menyus + Gabyca
5. Fiveurban + a 40 rabló
6. Xx Man & Mona
7. Maci + né /Thebear/
8. Alpha - SZÁLLÁS KELL
9. pep + pepné - időpont függő
10. Biri + Tyúk
11. Bééb (szintén időponttól függ)
12. Busati + Gabriella + Kispuncisom + Nagylányom
13. Borso!
14. Tbi01 + Anikó + Jages+Anita
15. xxAti
16. Andrea
17. Herczeg Zoltán
18. Lóri
19. Sasa + Sasáné
20. gabor01 (ha nem dolgozom...)
21. Zsebes + Peet
22. Maistear + Niki (Ha időben vége lesz a szülinapi bulinak késni biztos fogunk ha sikerül mennünk)
23. Arthur + Szilvi +kölök
24. Hot Road Laci
25. Zoohayabusa + 1 – SZÁLLÁS KELL
26. Ákos417
27. SportMotor
28. Orsi + Rudi
A hangja nem igazán tetszik érces, vékony mint egy trombita. Már szétszedtem hátha gyapot de nem a belseje tökéletes állapotban van. Megpróbálnék rá egy Bódis titániumot.
Szia Fistvan.
Tegnap beszéltem Saktóval is a felniről és azt modja, hogy szép-szép de munka is van vele így lefújtam a polírfelni projektet. Inkább azt a pénzt másra költöm. / fokozatkijelző, fekete plexi és talán egy új dob /
Jó reggelt mindenkinek!
Grat hozzá! Ha kérhetünk, tölsd ki az adatlapod! Gumi? Nagyon jól szuperál a Pirelli Dragon Super Corsa, de amit István ír, azok közül sem tudsz mellé nyúlni!
motogp phillip szigeten
duvcati kinlódik az elektronikával-kuplungal,és stoer válla sem jevit a helyzeten..de igy is 2 ik leg jobb köröket megy,mi lesz ha minden a toppon lesz?
yamaha dolgoznak a michelinnel keméynen
pedrosanak mutik-tették a kezét igy minden hayden gyerekre marad minden 2008 as tesztelés!