Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem tudom hogyan közlekedsz, de én a Michelin Pilot Powert vagy ennek a 2CT változatát tudom ajánlani. De készülj fel, hogy ha kened neki, akkor kb 5000 kilométer után cserélni kell. Kicsit tovább tart a Pirelli Diablo Corsa, bár ezt már nem gyártják, csak a III-as változatát, de azzal nincs tapasztalatom. A Corsaval majdnem olyan kezes a moci, mint a Pilot Powerrel. A 3. gumi amit próbáltam a Metzeler Sportec M3, ez talán még tovább tart, de ez már egy kicsit messzebb van a Michelintől , kicsit lassabban fordul a motor vele. De nem rossz ez se, csak a Pilot Powerrel olyan érzésem volt, hogy tudok egy kicsit motorozni, nagyobb biztonsággal, könnyebben mentem bele a kanyarokba, míg ezzel egy kicsit nehezebb minden, jobban kell küzdeni a kanyarokkal.
Sziasztok
A mult heten vettem meg az almaim busajat es erdeklodni szeretnek ,hogy ha gumivasarlasra kerul a sor akkor melyiket valasszam?Segitsegeteket elore is koszonom.
jó éjt
Csak egy papagájé
tudod...imadlak...
sejtem
laci mi az be akarod pótolni távolléted
beindultál mint kombány a bázamezön wazzze
a narancs szinre pedig ,jó gyorsak leszek a felfestök az útra,meg jó gyorsan fogják kapkodni a bólyákat..
ha busákkal indulnak el..külömben meg jelentjezek hozájuk dolgozni tankolják a mocit emg még busázhatok...
szia zseby hianyoztal...
Aha.
Csöle, nekem nem tépsz fel sebeket... Magadról állítasz ki bizonyítványt!
Már üre.
..és minden ember intelligens és toleráns, de akinek nem inge, ne vegye magára...
csak a kamraba ne nezz be!
Ne neee!
no... most visszaolvasok
hinta palinta
Aniko itt vagy?
Néha csöpög belőlük valami de azt a tengerimalac szoja fenyani.
Hozd át a vasat azt megcsinányájuk!
nem rossz spajz!
gondolom nem avasodnak meg..
Laci ennyit az elmúlt évben nem írtál még-még!