Nem tudom hogyan közlekedsz, de én a Michelin Pilot Powert vagy ennek a 2CT változatát tudom ajánlani. De készülj fel, hogy ha kened neki, akkor kb 5000 kilométer után cserélni kell. Kicsit tovább tart a Pirelli Diablo Corsa, bár ezt már nem gyártják, csak a III-as változatát, de azzal nincs tapasztalatom. A Corsaval majdnem olyan kezes a moci, mint a Pilot Powerrel. A 3. gumi amit próbáltam a Metzeler Sportec M3, ez talán még tovább tart, de ez már egy kicsit messzebb van a Michelintől , kicsit lassabban fordul a motor vele. De nem rossz ez se, csak a Pilot Powerrel olyan érzésem volt, hogy tudok egy kicsit motorozni, nagyobb biztonsággal, könnyebben mentem bele a kanyarokba, míg ezzel egy kicsit nehezebb minden, jobban kell küzdeni a kanyarokkal.
Sziasztok
A mult heten vettem meg az almaim busajat es erdeklodni szeretnek ,hogy ha gumivasarlasra kerul a sor akkor melyiket valasszam?Segitsegeteket elore is koszonom.
laci mi az be akarod pótolni távolléted
beindultál mint kombány a bázamezön wazzze
a narancs szinre pedig ,jó gyorsak leszek a felfestök az útra,meg jó gyorsan fogják kapkodni a bólyákat..
ha busákkal indulnak el..külömben meg jelentjezek hozájuk dolgozni tankolják a mocit emg még busázhatok...
A mult heten vettem meg az almaim busajat es erdeklodni szeretnek ,hogy ha gumivasarlasra kerul a sor akkor melyiket valasszam?Segitsegeteket elore is koszonom.
beindultál mint kombány a bázamezön wazzze
a narancs szinre pedig ,jó gyorsak leszek a felfestök az útra,meg jó gyorsan fogják kapkodni a bólyákat..
ha busákkal indulnak el..külömben meg jelentjezek hozájuk dolgozni tankolják a mocit emg még busázhatok...
gondolom nem avasodnak meg..