Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

középsztender ? egy rendes motoron ? ááááhh

mellre ne szívd ,csak egy hülye poén volt :)
nekem ilyen problémám nincs ,lévén 2t gépem van :)
ott mar fuggozni is lehet
vagy mondjuk ket dubel a plafonba es fel kell huzatni a motort...akar plafonig
vagy szu-val
telljesen igazad van!
Csak egyre kell figyelni,hogy a léc rendesen telelegyen szöggel!
Én ezt nemértem!Mármint ezt az olajszint bizergálást!
Eleve olajcserétöl-olajcseréig (12.000km)elmegy,hogy egy csppse hiányzik belöle.Tehát minek nézegetném?!De ha mégis,huppsz felrántom középállványra,oszt jonapot!
ha mondjuk az elso kereket feltolod mondjuk egy lecre mar is jobb a dolog, de ez csak tanacs
wohin...wohin PEP?
Na szevasztok
Továbi magasreptü eszmecserét
Hú az jó lesz köszi előre is, az én heggesztési tudásom kimerült a kipufogó kisebb fokú atalakításában, de most legalább van egy kis hangja!
szerintem arra gondol, hogy az kurvajó hogy egyenesben tartja a moccod, csak mint minden emelő nagyjából, ez is megemeli a hátsó kereket a földtől kb 5-10centire. És akkor az olajszintmérés sem reguláris. (előre dől a motor)
üdv
azt nem igerem hogy holnapra de talan meglesz februarban...
akkor csinaltatok neked egyet....sot meg elsot is... az embereim hegesztok es lakatosok...
ize..mize...hoze
Ne nevess komolyan kérdezem mert az én állványom felemeli a motor hátulját, csak a láncot tudom vele kenni!
Lefényképezhetnéd a tied hátha tudok csinálni!
mi, vagy ki nem emel?
És nem emeli fel a hátulját?
en vettem hatso kitamasztot...vagyis az egyik havernak volt felesleges es megboltoltuk...igy nekem 1 szemelyes...
Na csak óvatosan
Menyus szerint csak lézeresen lehet mert ha nem fut a két kerék akkor baj lesz
A Busán két személyes az olajszint nézés, valakinek egyenesben kell tartani a motort, én tükörből csinálom a garázsba, de hát végül is profi vagyok vagy mifene!
Ez szintén a suly miatt van!